Ebruli1903 Kızlar merhaba ben adetime 2 gün kala silik çizgi ile öğrendim betam 13.40 çıktı sizce yükselir mi
RumeysaArtuc Ebruli1903 Yükselir bende ilk öğrendiğimde 13.58 di iki güne bir kan ver eğer artıyorsa gayet sağlıklı suan çok normal canını sıkma benimde şimdi 5000 lerde
[silindi] İki günde bir kan verin iki katladı mı yeterli hayırlı olsun inşallah 🤲 olumsuzlukları atıp kafanızdan niye yükselmesin yükselir rabbimin izniyle 😊
Ebruli1903 RumeysaArtuc ay içim ferahladı bende bugün yine kan vericem bakalım 28 inde verdim bugün yine gitçem
Meryemcan12 Bende 30 da öğrendim 2 gün sonra 53 2 gün sonra 73 yavaş ilerliyo ve 5 günden beridir ara ara kanamam oluyor
Meryemcan12 @Ebruli1903 dün doktora gittik dış gebelikten şüphelendi cumartesiye kadar bekleyelim cumartesi sabah kan ver belli olur o zaman ona göre de iğneyle sonlandiririz dedi 😔
Btl-Als Meryemcan12 Evet dış gebelik olabilir canım çok düzensiz artms bende yaşadım 2 iğneyle kurtuldum
Ebruli1903 Meryemcan12 benim daha adet günüm bugün gecikme filan olmadı sürekli uyuyorum diye test yaptım Kİ silik çıktı
Meryemcan12 @Ebruli1903 bende adet günü öğrendim normal test yapmıştı silik çıkmıştı o gece gittim acile kan verdim 30 çıkmıştı baktır sende dikkat et takip etti kanaman falan olmaz kanın güzel yükselir inşallah
Meryemcan12 @Ebruli1903 inşallah herkeze ediyorum rabbim herkezin kucaklarini doldursun benim gibi olmasın kimse diyorum 😔