Ranaaa58 5+1 hamileyim çok midem bulanıyor tavuktan şimdi diksindim. Bu normal midir. Ne zamana kadar sürer
selmabttl3 Ranaaa58 bende 12+1 hala devam her kokuya öğürüyorum çok değişik ya yemek falan yapamıyorum az az yiyebiliyorum herkes farklı benimki böyle inşallah seninki daha az olur doktora gittim bulantı ilacı verdi onunla biraz daha iyiyim
betulyc Ranaaa58 19.haftama kadar ne yediysem kustum etten tiksindim hala yiyemiyorum ve dokunamıyorum çok kötü bi duygu inşallah sizinde geçer prilam Dr diye ilaç vermişti doktorum biraz da olsa beni ayakta tutuyordu doktorunuza danışıp almanızı öneririm
Ranaaa58 selmabttl3 yarın kontrolum var ilk işim ilaç yazmasını söyleyecem. Kese oluşurken de mide bulantısı oluyormuş doğrumu dur
selmabttl3 Ranaaa58 tam emin değilim ama şimdi düşününce hafiften vardı bende de tam ozmaanlar tabi daha hamile olduğumu bilmediğim için niye bulanıyor diyordum
Melek1111 Haftaya kadar sürüyor genelde bulantılar .En kötü zamanlar ise 7-10. Haftalar Allah yardımıcınız olsun
Ranaaa58 Melek1111 Amin Teşekkür ederim. Evet kötü zamanlar. Midesi bulunamayan varmış öyle olmak isterdim