Ozlem2206 momysss ya pişik yaparsa yada sızıntı? Bence çok almayın ben sadece bi paket 40lı aldım pişik yapmazsa o şekilde devam edeceğim
Makskala momysss ben sleepynin 1 numarasından 40 lı bi tane aldım sonra bitane de 2 numara aldım 80 Li. 1 numaradan çok almayın kilolu doğarsa kullanamaz. Bide zaten 1 ve 2 arasında çok fark yok
SerraveAnnesii Ozlem2206 Gerçi o da var aynen daha az almak gerekiyor 😂 120 de çok söyledim 40 80 falan iyi pişik olursa elimizde kalır bezler 😒
SerraveAnnesii Ben ilk baştan 120 tane falan almayı düşünüyorum yetmezse zaten yine alınır 264lü çok bence ☺️
Morprenses SerraveAnnesii ben 32li aldım 3 gün anca gider heralde memnun kalırsam devam ederim dedim çünkü çevrede hep stok yapma dediler elinde kalan çok olmuş. Prima bile olsa alma dediler 🤷♀️
momysss Lk34_ molfix 264 lü 268 tl o yüzden onu alayım dedim 1 ay kullansa sürekli altını değştirmek gerekmezmi
Annesininbalii Ben iki paket goon aldım 50 linpaketti sanırım 100 adet şimdilik . Pişik falan yaparsa diye degistiririm
Fatosduzgun55 momysss en az paket alın. Eger bebegınızın cıldı kabul ederse coklu alırsınız ama bebekler cok cabuk gelısıyor hemen bır buyugune gecılıyor. Ilk bebegımde bende heveslenıp aldım ama 10gun anca kullanabıldı kalnlar elımde kaldı😔
Mirena momysss valla ben 1 numara aldım bi paket bebeğe olmadı bile bacaklarında iz yaptı bence duruma göre alın derim
Serapcemre momysss vallaha bebeğiniz zayıf dogarsa kullanrsnz benm kızım 3150 dogdu 15-20gün kullandım günde 10tane falan zaten ıkı haftada 4400oldu ve 2ye geçmiştik ama siz bilirsinz tombik olursa :) ıkı alın direk