Surprizanne Benim sindirim sistemim biraz sıkıntılı kızlar hamileyken çok şükür hiç kabızlık olmadı ama gaz sıkıntı şimdi demir ilacına başladım doktor kabız yapabilir dedi bulantı yapabilir dedi böyle yanetki yaşayan var mı kabızlığa nasıl çözüm buldunuz
annesinin_beybisi Surprizanne mide bulantısı sabahları yapabilir bir de ağzında iğrenç bir tat bırakıyor bende kabizlik olmadı ama gaz şişkinlik yapıyor senelerdir kullaniyorum ben kronik kansizlik sorunum var
Hkaraaslan Surprizanne demir ilacının bi diğer yan etkisi de afedersiniz ishal piyasada kullandığım demir ilacı kalmadığı için değiştirmişti doktorum o da aşırı ishal yaptı eski ilaca dönmeme rağmen hala da geçmedi 😬
charlottececi Surprizanne eskiden oreferon kullanirdim o ne kabizlik ne de kotu tat yapiyor. Cok iyi bir demir ilaci. Suan regenesis max kullaniyorum. Sabah ac karna cok kotu yapti 1 hafta dayanabildim. Gece iciyorum yatmadan 1 saat once. Sonra yatmadan da 2 prilam dr ooh 😂😂bugun bir seyim yok mesela 😂 hic kabizlik sorunu yasamazdim simdi ufaktan yasiyorum lifli beslenmeye calisiyorum. Gaz hamileligin basindan beri var. Vitaminin katkisi vardir illa ana yani biraksam da gaz hep olcak gibi 😂😂
Surprizanne annesinin_beybisi üff yapmasın gaz çok rahatsız ediyor 😣 ne kadar zaman kullanılıyor bu demir acaba
annesinin_beybisi Surprizanne valla ben de yeni hamileyim kaç gündür gazım var 1 aydır ilaç icmiyordum bıkmıştım artık baktım yine 1 ayda çok düşmüş hamile olduğum için yeniden başlamaya mecbur kaldım yine gaz yapıyor. gebelik boyunca kullansan iyi olur
Ipekyrdy annesinin_beybisi Merhaba ben de 5 haftalık hamileyim demir değil de folik asit içiyorum bir aydır her gün folbiol isimli. normlde yarım yada gün aşırı kullanmam gerekiyormuş referans aralığı 6-24 iken benimki 24üstü çıktı böyle bir durum yaşayan oldu mu
annesinin_beybisi Ipekyrdy folbiolun dozu çok yüksek olduğu için bazı doktorlar önermiyor bundan dolayı yüksek çıkmış olabilir ben de bir dönem kullanmistim benim de yüksek çıkmıştı istersen 2 günde bir al ya da folik asitini değiştir
charlottececi Ipekyrdy folbiol icemedim ben mahfetti beni. Evde kutu kutu duruyor. Follatro cok guzel bi ilaçtı gecen hafta yollarimiz ayrildi. Durumunuz elveriyorsa doktora sorup gecmenizi oneririm icinde omega da var. Gunluk ihtiyaciniz kadar her sey. Ben folikasite basladiktan sonra hic olcum yaptirmadim ama folbiolun cok fazla doz oldugunu okumustum zaten kullanamadim da 😂
Hzlkaya Ipekyrdy ilk hamileliğimde folbiol kullanıyordum doktor ağır olduğunu değiştirmem gerektiğini söyledi folicas vermişti onunla devam etmiştim
Hkaraaslan Surprizanne ben de ishalden korkuyorum yediklerim bebeğe yaramazsa diye her şeyden korkar olduk iyice 😄
Surprizanne Hkaraaslan aaaaa bana da ondan vermiş folik asit de var içinde kötü koku mide bulantısı falan yapıyo mu prilamı da 1 e düşürdüm artık
Canimbebegimm41 Hkaraaslan sizi ishal yapan beni kabız yaptı 😅 belki benide ishal yapar diye dr danışacaktım 🥴
Hkaraaslan Surprizanne mide bulantısı falan hiç yapmadı bendeki tek yan etkisi ishaldi bazen de kötü koku oluyodu
Hkaraaslan Canimbebegimm41 herkeste farklı etki yapıyo işte ishali geçirmek için reflor verdi ama onu da ben ilaç diye kullanmayı pek istemedim kefir içip evde yoğurt mayalıyorum ama bana mısın demiyo😬
Teusa Kabızlık yaptı malesrf. Geçen hsfta hemoroid de oldu beni mahvetti. Doktor probiyotik ve fitil falan verdi şimdi iyiyim ama mecbur demire devam ediyorum
Canimbebegimm41 Teusa probiyotik markanız nedır işe yaradı mı dr banada şurup yazdı ama işe yaramadı şiddetli kazbızlık ve hemoroid var