Babiessss Kızlar 33. Haftamdayım. Göğsümün ucu çok sızlıyor ve acıyor emzirirken yara olmasından korkuyorum. Bir de göğsümün ucu çok küçük ne yapabilirim lütfen yardımcı olun. Zaman daraldıkça tedirgin oluyorum 🙁
Dilek37 Babiessss gögüs ucu için kremleri sürmeye başlayabilirsiniz birde hindistan cevizi yagı cok iyi geliyor
Albatros35 Babiessss emzirirken yara olmasın hemde bebeğin ağzında pamukçuk olmasın diye ağzı kapaklı küçük bi kaba karbonatlı su yap emzirmeden önce pamukla göğsünün ucunu sil. Sıkıntı yaşamazsın canm.
iclal Albatros35 yalnız karbonatlı suyun mikrop kırma özelliği var. Bu sebeple bebek için zararlı, sakın kullanmayın. Eskiden bilinen yanlış uygulamalardan bir tanesi
Dilek37 Babiessss yok gögüs yaralarına ve gögüsü yumusatıyo yara olmasından endişelendiğiniz için yaZdım onuda ☺️
Alazalim Gogus ucu icin hamileliginiz 7. Ayi kreminizi kullanmaya baslayin sonra aci cekmiyceksiniz🤗catlak kremi icin de ayni sekilde onceden baslayin. Önerim @sinozkozmetik de kesinlikle oneriyorum