Gulseninannesi Kızlar instagramdan magnet yaptırıcam uygun ve güvenilir bi sayfa söyler misiniz ? Bazı sayfalar çok pahalı o kadar para da vermek istemiyorum açıkçası malum çok harcama yaptığımız bi dönemdeyiz ve sürekli eksikler çıkıyo. Uyuyan bebek taş magneti çok hoşuma gidiyo. Yardımcı olursanız çok sevinirim 😍😚
DidemDzltaDinel Gulseninannesi instagramda merem nikah şekeri diye bir sayfa var uyuyan bebek kokulu tas magneti yaptırdım çok da uygun numarası da var yapan kişinin ve o kadar hassas davranıyorlar kı bu konuda dilerseniz bi bakın uyuyan bebekler gerçek bebek gibi :)
Hilaaall Gulseninannesi orgu_pazari_23 yeni bir sayfadir ama guzel işleri var tanıdigimdir tafsiye ederin
Kubraygt Gulseninannesi ne kadar uygun arıyorsun bilmiyorum ama @pembemaviatolye bakabilirsin canım 😊
obiranne_ Gulseninannesi merhaba instagramda tny_ti sayfasını tavsiye ederim. Bu forumsan bir anne yapıyordu. Bende ona yaptırdım.
selen8sefam star_dizayn_ ben çoğu siteye sordum istediğim kokulu taş 4.5tu burda 2ye yaptırdım tanesini
Ozlmun Hilaaall o sayfaya baktım kokulu taştan isim yazıyolar çok beğendim acaba güvenilir mi sağlam gelir mi bilemedim 😊
Hilaaall Ozlmun dayimin eşi elazigdan gonderiyor saglam bana buzdolabi magneti yapti gonderdi gercekten guvene bilirsiniz sayfa biraz ilgisiz durabilir yogunluktan ilgilenemiyor ama saglam işleri bana bitlise yolladi ve kirilmadan yolladi
Basak4307 Gulseninannesi ben taş magnet yaptırdım canım ‘adalyastone’ diye bi sayfa çok güzel geldi. kutulu olarak aldım ben kutusuz da yapıyorlar isteğe göre.