Deryy Merhabalar hanımlar az önce idrar tahlili verdim ve kan çkmş biraz fazla yüzde 90 böbrek taşı dedi dr. röntgen fln çekinemiyorz kesinlşmesi için yada büyüklüğüne bkmk için inanılmaz bel ağrım vardı böbrek ağrım vardı kalçama ve bacaklarıma vuruyodu Lanet birşey böyle birşey başına gelen var mı Önerileriniz varmı
Zeyyyn Deryy bol su tüketin ben bozuk köy yollarında gitmiştim oynasın diye 16 haftalıkken taşım düştü ama 10 senedir kronik devam eder her sene düşürürüm 2 3 kere su içmekten doğurunca da düştü zor bir süreç geçmiş olsun ağrınız oldukça sıcak su iyi gelir koyamazsınız ama duşta su tutun oraya ç çok sıcak olmucak şekşlde rahatlatır röntgen çekilmez ama üroloji doktoru ultrason la bakıyor taşsa böbrek şişme yapıyor
Sh_erdogan Deryy çok geçmiş olsun inşallah, benimde 20. Haftada başıma geldi. Gerçekten fena bir ağrı.. bol su içtim, limon yedim, ve doktor hafif bir antibiotik yazmıştı onu kullandıktan sonra bitti ağrılarım. Ama en önemlisi bol su içmek mutlaka
Sulesaglam Deryy illa röntgen çekmesine gerek yok ki ultrasonla belli oluyor taşlar ve boyutlar benim senelerdir var hep ultrasonla bakiyolar
Deryy Bu arada yarın hemen kndi doktrumu arycam Enteresan geldi bna bi sorayım dedim szlerede tecrübeli arkdşlar varsa diye 😅
Deryy Zeyyyn su evet arttrdım hemen ne kdr uzun sürmüş sizin geçmiş olsun bela resmen peki düşürdüğünüzü kndiniz anlıyomsnz ve bu acava normal doğums engel olur mu 🤧
Zeyyyn Deryy normal doğuma engel değil canım çok su tüketmezdim emzirdikçe çok su içiyorum artık anlamadan düşürdüm geçenlerde ama benim yollarım düşürmekten açıldı kanala girerken ağrı hissedersin ordan sonra anlamazsın pek
Sulesaglam Deryy normal doğuma engel değil bende iki bobrektede çok sayıda gözüküyor normal doğum yaptım 2.5 sene önce şuan tekrar hamileyim
Deryy Sulesaglam ben bilmiyodum evet kendi doktrumu aradım oda aynısını dedi Acile gtmiştim orda böyle bi öneri yapmamşlardı
Sulesaglam Deryy benim bekarlık zamanlarından beri var genetik biraz bütün sülalede var 😁 zor biraz ama kadınların ki erkekler kadar zor olmuyormuş polikinloge sıra alıp gidebilirsin ultrasonla bakarlar zaten direk orda