Kralice39 Karnımın sag tarafindaydi smdi göğüs altimdan karnımın üst bölümü acı icinde ben öksürmekten dedim ama yatnca oturuncada aynısı oluyor ne yapmam gerek bu durumu yaşayan varmi nolur yardım edin bana 😟 ölsürünce bıçak sapalniyor sanki …
Ata1_ Kralice39 ay benim de öyle ya duramıyorum oturunca hızlı hareket edince dağ tarafıma bıçak saplanıyor 19 haftalık gebeyim ben de
EbruY44 Benimde aynısı oluyor bu gün doktora gitim sanki kaburgam batıyor gibi oluyor bazen nefes bile alamıyorum yinede aynı şey olmaya bilir
Kralice39 EbruY44 offf bilmiyorum napcam kafayo yiycem agridan perisan oldum … doktru arayip söylerim bugün en kötü ihtimalle o zmn normalde 11 inde randvum vardi ama bekeleymicez sanrm ..
Kralice39 Ata1_ 34+5 teyiz bizde erken dogum olasaligi yok dedi doktr ama neyin nesi anlayamadik ağrıdan perişan oldum gecicek diyorum 3 4 gündür ama gecmek bilmeyen bi agriya dönüştü 😟
seddkilic05 Benimde sağ karnımın üst boşluğunda batma var parol içtim en son dayanamadım uzanınca geçiyor ayağa kalkınca batmaya başlıyor