Acemianne__ Sevval0811 ben anlamıyorum haftaya ilk kez giricem ama cok Merak ediyorum ve korkuyorum bu Nst nasıl birşey. Hastaneye gidip ne dicem kendi doktoruma da muayene olcak mıyım nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz 🥺
Sevval0811 Acemianne__ nst korkulucak birşey değil cihaz bağlıyorlar bebeğinizin kalp atışlarını dinliyorsunuz makine de hareketlerini ve sancıyı ölçüyor. Doktorunuz bu konuda bilgi vermeli size vermedi mi
Ece003 Acemianne__ kız cihaza bağlayıp yatırıyorlar hiçbir şekilde canın falan yanmıyor hatta benim bebe nst çekilirken olduğundan daha çok hareketli oluyor hoşuna gidiyor hastane 😄
Minauynk Acemianne__ ilk nts ye giriyorsun sonra o kagitla doktora gidiyorsun canim karnina cihaz bagliyorlar sancina ve bebegin kalp atisina bakiyorlar :)
maviananas Sevval0811 gebelık durumunuzu bilmediğim için bir şey diyemem en iyi bilgiyi doktorunuz verir size. sürekli değilse çok kafanıza takmayın bence
Acemianne__ Sevval0811 bilgi vermedi nst çektir dedi sadece 🤷🏻♀️ sancı çıkarsa açıklık muayenesi yapar mı peki
Acemianne__ Ece003 🤭 ay ne bileyim doğum hikayelerinde beni bağladılar hareket edemedim kalkmama izin vermediler falan yazıyolar ya işkence aleti gibi canlandı hep gözümde 😄 teşekkür ederim ❤️