Ayse_35 İlk gebelikte 21 haftada ancak hissedebilmistim lakin ikinci de 11 haftada hemen hissettim. Tabi o haftalard doktor olmaz dediyse de benm ısrarımla, anneler hissederler demişti.
Fasulyeninannesi1 Haftada pitipiti bir seyler oluyordu ama asil darbeyi 20de yedim. Gazdir sandigim sey megersem evladimmis 😁
gamzelili Bende 18 haftalık pıtpıt bir şeyler hissediyor gibi oluyorum ama net olarak henüz hissetmedim
ozge07070 Asliatas12 kuzum ilk gebelikte geç hissediliyor benim ilk gebeliğim ama 18. Haftamda hissettim 20. Haftada hissedende oluyormuş
Efraimmm Nilizze oyss bende 27 bitti bitecek 19 20 arası hissetim ben kelebekler ne falan hissetmedim en sert tekmesi ilk tekmesi oldu kurban olduğum daimi kılsın yaşam belirtileri içimizi rahatlatan belirtiler
dilaraulusoy Sevimm1 hayır erkek bebeğim :) erkek bebeklerın daha erken hissedildiği söyleniyor zaten. Bir de ultrason lar da da fazlasıyla hareketli bizimki
Ezgiozbass Selindora evde bebeğimizin kalp atışını dinlemek için cihaz satılıyor çok sık kullanılması önerilmiyor ama çok endişe halinde insanı rahatlatıyor🤗
Nurakin077 Sevimm1 sağ ol canım az önce hissettim hemde tekme şekilden burdu böyle bir seferde değil 2-3 kere falan gazdır diye düşündüm ama değil tekmeydi tarifi bambaşkaymış