Hasmeftun _momms bende 18 haftalik oldum bugün 17+4 te kipirdamq hissettim ama emin değilim ilk gebeliğim bilemiyorm😄 doğru mu hissettim acaba
MeyraRana _momms 21.haftada net hissetmeye başlamıştım ilk gebelik te çocuk geç hissedilir diyorlardı zaten.
AsiyeOmroglu_ _momms Bebeğim erkek ilk kıpırdanmaları 16.hafta bitimine doğru hissetmeye başladım. Şu an 20. Haftadayım ve şu an daha çok hissediyorum hareketlerini. Özellikle uzandığım zamanlarda dolandığını çok hissettiriyor🥰
minikdefnemm _momms 18+2 ilk gebeliğimm bazen minik minik kelebekler hissediyorum ama çok anlık oluyo anlayamıyorum 😄 sadece 2-3 kez babası öptüğünde bi yere toplanmıştı hele ilkinde resmen göbeğim yamulmuştu ikimizde gözle gördük ilk hissedişim oydu o kadar tatlıydı ki insallah biran önce hissetmeye başlarız 😍
kucukmucize12 Nurakin077 bende sizinle aynıyım 18+1 im bende hissetmedim hatta kasıgım ve karnım ağrımaya başladı son zamanlarda
Nurakin077 kucukmucize12 aynen benimde karnım aprıyor ama acaba işte üşütüyor muyum diye mi onu anlayamıyorum işte iyidir İnşAllah
SnaBaykal Haftada hissettim ben. İlk bebekler biraz geç hissedilirmiş. 28. Haftadayız ama hala öle deli gibi hareketi yok. Sakin bi bebek Ayminoşum 🥰🐣
Selinnnnn678 _momms Merhaba bende bilcekte yaşıyorum 17 haftalık hamileyim 16 da hissettim hareketlerini 🥰
Elif5561 _momms 17 . Haftada içerden hissettim 18 de net bir şekilde dışarıdan elimle, yaramaz bir bebişim olucak galiba yerinde durmuyor hiç 🤗❤
Mitra sevgitekes benim daha 16+4 heyecan ile hareket bekliyorum 😀uyurken ellerim hep orada bana mısın demiyor 😂😂bir an önce o günler gelsin 🙏🏻🙏🏻
Rabiaugur Bende 16 haftalığım hergün eşime hareket etsin artık diyorum çok heyecanlanıyorum eşimde sürekli elini karnıma koyuyo nefesini tutup bekliyo napıyosun diyorum hareket ediyomu bakıyorum diyo ikimizde çok heyecanlıyız bi an önce hissederiz inş
Miniklimonum _momms Bende 18/19 da emin olamadım 20.haftadan itibaren gıdıklanma şeklindeydi hafif hafif bekliyordum kıpırdasa da hissetsem diye genelde geceleri geç saatte hissediyordum şuan 26+5 bangır bangır evladım boks yapıyor hem gece hem gündüz sanırım uykular haram olcak geldiği zaman :)))