Eceguldemir55 Kızlar vajina sol tarafında ve dış kısımda siyah sivilce gibi şeyler çıkmış başına gelen bilgisi olan var mı acaba?
Aylasmom Eceguldemir55 anestezi teknikeriyim kadın doğum hastanesinde oylebir kadın gelmişti sizinki ne derece bilmem ama daha fazla bulaşmadan yakılması gerekiyor
Zeynosunannesii Eceguldemir55 siz. Doktora gösterdiniz mi ne dediler benimde böyle siyah içi kanli gibi bişey çıktı minicik varislermde var bacağımda ama öyle varis olurmu bilemedim minicik bişey
Reyhan35 Eceguldemir55 genital siğil olabilir aynı problemi bende yaşıyorum ama doktorum doğumdan sonra yaktırabilirsin dedi ve normal doğum önermedi
Aylasmom Geçmiş olsun korkmayın ama kondilom oldunuz sanırım hiç beklemeden doktora gidin cinsel yollla bulaşan bir hastalik,
Eceguldemir55 Aylasmom ya çok kötü ama internette fotoğraflara baktım siz de bı bakar mısınız bahsettiğiniz şey öyle birşey mi? Çünkü o fotoğraflara benzemiyor siyah sivilce gibi bir tık büyük
Derin0712 Eceguldemir55 daha yeni gecen hafta muayene oldum vajinal varis canim gebelikte oluyor bayan dr muayene etti kendisindede olustgnu söyledi bn patlatmistim kaybolsun diye allahim bi kanadi bi kanadi zor durdurdum patlatmayin sakin korkulacak birsey degil buyurse müdahale ediliyormus suan zararsz dedi dr mercimek gbi iki tane vardi
Eceguldemir55 Derin0712 yaa evet mercimek gibi siyah renkli. 1 tanesi bir tık daha büyük 2 tane daha var. Benimki de inşallah öyle basittir ya internete bakılırsa kansermisim 🤦🏻♀️ ya hamile olmasam bu kadar korkmam da bebeğimi etkileyecek diye hemen evham yapıyorum 🤦🏻♀️
Eceguldemir55 Derin0712 canım seninki kanadiktan sonra hiç bi sorun yaşamış mıydın? Benimki biraz daha büyüdü damla damla kan çıkışı oluyor doktor da daflon ilaç yazmıştı acaba acile gidip göstermem gerekir mi yoksa beklemeli miyim anlayamadim
Derin0712 Eceguldemir55 bayanin dedgi genital sigil canim cinsel yolla bulasan bi hastalik ic organlara kadar yayilan bisey senin anlattgn genital varis korkma
Derin0712 Eceguldemir55 yok yok korma gecen hafta gittim bnde kostur kostur google hic bakma dr acikca bndede var dedi bn once genital siğil sandim esimin girtlagini sikacaktim dr vajinal varis dedi ztn boyle yumusak ici kan dolu birinide kanattim patlattim sakin patlatma durmak bilmiyor kani ama dr tehlikeli degil herkeste olabilir özellikle gebelikte cok olur dedi dogumdan sonra tekrar gel bakalim dedi özellikle kadin dr gittim
Eceguldemir55 Derin0712 ay çok teşekkür ederim 🙏 randevuma daha vardı bu söyledikleriniz içimi rahatlattı . Tarif ettiginize çok benziyor umarım öyledir 🙏
Eceguldemir55 Derin0712 sağ olasın valla iyiki danışmısım yoksa randevuya kadar kurardım kafamda 🤦🏻♀️🤭