Smyeclk aylık oluyor kontroller 6+4 ilk kontroldu sonra 7+4te kontrolüm oldu rutin kontrol, 12+2de ikili tarama için gittik 14+4 4te sonucları almaya gidince muayne de oldum 18+4te detaylı için gittik 23+4te sekee yüklemesi için gittik 27+4te kan uyuşmazlığı için 28+2de iğne için gittim , şimdi 32+4te kontrolüm var , aylık oluyor kontroller kan tahlili olduğu zaman aynı zamanda çıkmayan sonuçlarsa ya telefonla arıyorlar ya da vakit varsa gidip alabiliyorsunuz, 32.haftadan sonra 3 haftada 1 e düşüyor sonra sonlara doğru 2 hafta ya da haftada 1 e düşüyor , bunu doktor kitabında da okumuştum , eğer riskli bir hamilelikse dokto4 daha sık görmek isteyebilir, mesela ben 37.haftada çatı muaynesi olucam sonrasında hafta hafta kontrollerim olucak. 21.haftada sağlık ocağında tetanoz için gittiğimde orada da dinlendik 28.haftamda da aylık kontrolm için sağlık ocağına gidince bebegimi dinlendik ebe zaten söylüyor dinleyecegimiz zaman sağlık ocağında da , aylık gidiyoruz hastahaneye eğer 1 hafta içinde kan sonuçları almaya gittiğimizde ödeme yapmıyoruz muayne için, ama 2 haftada bir cagrmis olsa o zamanda ozelde ücrete can dayanmaz hele bu zamlardan sonra ilk te 140 idi sonra 165 oldu şuan 200 muayne