Hamidekara
Selam arkadadaslar biraz uzun olabilir cogu hikayesini yazan arkadaslar gibi aslında her hikaye ayri güzel ve saatlerce anlatmaya değer benim hikayemi de paylasmak istedim biraz moral bozabilir herseyi yazmicam ama her hamilelik dogum bir degilmis onu gerçekten anliyo insan
Neyse ayin 6sinda boyle bi islaklik hissettim doktorumu aradim gel bakalim dedi 37+3tum ve normal dogum cok istiyodum evet dedi suyun azaliyo cati muayenesi yapti kimine göre acimiyo kimine göre aciyo bu islem ama benim cok canim yandı hic acilma yumusama yok rahim geride dedi yarın bidaha suya ona göre persembe gunu sezeryan dedi beni aldi korkular aglamalar neyse ertesi gunde sonuc ayni bide kanimda idrarimd enfeksiyon çıktı bebege gecmesin dedi 08.08 yogunlugundan alamicam 09.08 sabah gelin dedi...
Sabaha kadar uyumak mümkün degil boyle bi sarhoşluk var sanki bende hastaneye gittik anestezi uzmani bilgi vericekmis cok seker bi kadındı ama bana çok acıyarak baktı korktugumu anladı sanırım ben koyverdim kendimi deli gibi agliyorum yine ve oda yok saka gibi nst odasina aldilar beni yanimdq bi kiz daha 08.08 yogunlugu daha taburcu olmamislar nst odasında hazirlanip ameliyata incekmisiz eşimi goremiyorum hemsireye dedim bakın arkadaşım ameliyata giricek ben burada nasil hazirlancam bi dolu gerginlik neyse saat 11.30 hadi dediler ameliyathaneye gidiyoruz sedyeye bindim eşimi gördüm tutabildigim kadar tuttum kendimi tekrar basladik aglamaya beraber o yol bitmedi kapi açıldı seni seviyorum kapandı korkuyorum dedim arkadasim hemsireydi fotografta cekicekti izin almistik oda girdi iceri ben panik halinde spinal olucaktim güya...doktorum geldi anestezi uzmani geldi damar yolu acarken basladim bana bisi anlatmayin lütfen demeye dediler ama mecbur soylemek zorundayiz dedim hayir kaldiramam elimi tuttular aletler bağladılar astım vardi bende dediler hadi otur igne yapalim nefesim kesildi konusmadim yarim yamalak yapamicam dedim sakinlestirmeye calisiyolar arkadasim elimi tutuyo yok nefes alamiyorum doktorum sakin ol spinal olamazsin genel yapalim her anını cekeriz üzülme dedi tamam dedim ama hala agliyorum korkuyorum bayilmadim hala uyanigim nolur bisi yapmayin diyorum en son arkadasima kizima iyi bak usumesin dedim onu hatirliyorum....uyandigimda sadece kizimla esimin adını sayiklamisim cok guzel kizin saglikli dediler 2910 gr 45cm bi an önce odama gidip kızımı gormek istedim odaya geldin herkes orda ben kızım diyorum sadece eşimi gördüm cok guzel kızımız dedi aglama sesi annesine verin dediler gercekten o e muhteşem bi his bi anda sustu öptüm mis gibi koktu annemmm dedim canim kızım ahhh butun acılar korkular geciyo diyolar ya inanın gercekten öyle hemen emzirdim allaha sukur hemen geldi sutum hemsireler ailem esim hayret ediyolar okadar korkmama aglamama ragmen bebekle ilgilenmeme evet genel anestezi sonrası zor oldu baya narkozu atarken öksürük oluyo dikisler çok aciyo bi gün bas ağrım oldu 4 gun oldu suan iyiyiz öksürük bitince bisey kalmicak insallah kuzumla beraberiz Allah size istediginiz gibi kolay dogumlar nasip etsin allahim kimsenin kucağını bos birakmasin