Melisss_c Herkese merhaba, çok endişeliyim. 21+3 haftadayız 2 haftadır özellikle sol göğsümden şeffaf sıvı geliyor sürekli değil ama her gün dağ göğsümden o kadar gelmiyor. Erken doğuma neden olur mu doktor sorun yok dedi ama yaşayan var mı bu durumu 😞
Uysalfeyza Melisss_c korkulacak bişey yok benimde sıvı geliyor sakın kendin sıkma göğüslerin süt topluyor herhangi bi sorun yok aksine göğüslerin süt toplamaya başlamış
Melisss_c Uysalfeyza çok teşekkür ederim bi de yatarken sola yatmamız gerekıyor ya uyandığımda da akmış oluyor sıkıştırmış mı oluyoruz acaba farketmeden ondan da korktum😞
Uysalfeyza Melisss_c işimi ferah tut ilk başta bende senin gibi korkum hemen doktora gittim çok normal olduğunu söyledi Allah nasip ederse cuma günü bende kızıma kavuşmuş olucam doğuma az kaldı
Msl22 Bende 19 haftalık olacağım inşallah daha bebisin hareketlerini hissetmedim ama bir kaç gündür farkediyorum damla damla sudyenimde oluyor ve takip ettim farkediyorum damla damla birseyler geliyor göğüs ucumdan sıvı gibide süt gibide doktor kontrolünü bekleyeceğiz sanırım bende korktum oysaki sıkmadim dokunmadimda sadece temizliyorum oda korkarak sıkmak erken doğuma neden oluyormuş öyle dediler ve korktum 🥺🥺