Handan_65 annesininkuzudu-1 Bn ekşi seviyorum kız Normalde karpuza bayılırım qgzıma bile sürmedim yazın ki ben yarısını alıp kaşıkla yiyen biriyken
mucizegebelik6 annesininkuzudu-1 ilk 5 ay hep eksi yedim tatlı agzima sürmedim ama oğlum olcak insallah
Ayaz2016alya2022 annesininkuzudu-1 Hayir hiçte alakası yok gelinimiz bebeği erkektı limon yiyordu halamda öyle herkeste değişik değişik
Hanife_ annesininkuzudu-1 bnce alakası yok iki hamileliğimde de tatlı ağırlıklı yedim ekşiyi sevmem ilki erkek şimdi kız
Acemianne__ annesininkuzudu-1 hamileliğimi daha öğrenmeden tatlı düşkünlüğüm başlamıştı hamilelik boyunca da deli gibi tatlı yedim ekşi yemek istemezdim hiç. Kızım olacak inşallah
Alyabebekk annesininkuzudu-1 ilk hamileliğimde dilim dilim limon yedim kilolarca 😁 kızım oldu, bunda da tatlı tuzlu ekşi karışık yedim yine kız 🥰
dilarakocc Valla bana kalırsa doğruymuş benim içime hep kız doğmuştu ilk aylarda ekşi yiyesim geldi 3.aydan sonra öyle bir tatlı aşerdim ki anlatamam sonuç erkek❤️Minik kuşum😂
MrsMavis annesininkuzudu-1 ilk 5 ay tatlıyı ağzıma sürmedim çikolataya bayılan ben yiyince midem bulanıyordu o kadar garip değişik geliyordu ki tadı full ekşili salata turşu limon yiyerek doldurdum 5 ayı. Ondan sonra 6 aylıkken bir tatlı isteğidir aldı gidiyor beni simdi de eksi aramıyorum aksine tatlı istiyorum bebeğim erkek bu arada
Uysalfeyza annesininkuzudu-1 ben çok tatlı yedim aşerdim ekşi hiç yiyemedim Allahım nasip ederse cuma günü doğumum var ve kızıma kavuşucam 🙏
Tugbaa2937 annesininkuzudu-1 aslında öyle bişey yok. Çünkü gebelik sırasında genelde en sevdiğin seyleri değilde sevmedin şeyleri yiyorsun.mesela tatlı seviyorsan. Tam tersi tuzlu yiyorsun. Yada ekşi şeyler. Ben tatlı çok severim ama bu 3.cu bebek hiç yiyemedim. Hep tuzlu şeyler yada turşu tarzı şeyler yedim.