__zhr56__ Kızlar benmki kız 38 +5 haftalıgım ama gögsümde cillenme oldı oda gecer mi o kadr takımtı yaptım ki yasayan varmı aranzda
Kediannesiiii96 __zhr56__ onun adı çillenme miymis, benimde aynısı oldu tüm göğüsümu sardı hatta ama kalıcı olacağını düşünmüyorum onun inşallah birde o kalmaz 😢
__zhr56__ Emleyla bu enfeksiyon her gebeliğin sonunda olur bendede cıktı doktor korkma dedi normal genel bisi dedi fitil verdi alttan bir haftaya gecer dedi
Sultanesat Kediannesiiii96 ben hiç catlamadim canım bilmiyorum o yüzden ama ben hiç kasimadim 9 ay boyunca çok kasiniodu bazen böle elbisemin üstünden ovaladim sadece kasidiysan k yüzden olmuştur karnım catlamad ama benimde göğüslerim çatladı valla ama kafamada takmıyorum 😊
Poyrazin_annesi 30 haftama gırcem henuz catlamadm ama kesın catlarım vucudum çatlamaya cok musaıt catlak kremı aldm ama hc kullanamıyrm üşenıyorm sürmeye😂 çatlarsam eger guzellık merkezınde catlak tedavısıne gtcem
Kediannesiiii96 Poyrazin_annesi yok o haftalar bebek gibiydim bende annem sordukca karnımı açıyordum 1 tane yok 1 tane yok bak diye 😢😂 ne olduysa zalım 35 de 1 günde oldu. İnşallah catlamazsiniz ama🙏🥳
Zeynosunannesii Lieracin olusanida azalttığını soyluyorlar ama durumunuz varsa onu deneyin derim bide çok takacaksaniz kafaya belki işe yarar
Poyrazin_annesi Kediannesiiii96 çatlasakta öyle bi döneme geldıkkı hemen catlak tedavısı yapıyolar morelımızı bozmayalm 🥰🥰
Kediannesiiii96 Poyrazin_annesi aynen öyle acaba kendiliginden geçer mi dedim ama yok o yüzden mecbur lazer e gidecem 🥳 kedimin tırnak izleri bu oğlanın da çatlak izlerini anca geçiririm 😂
Kediannesiiii96 Emleyla çok üzüldüm çok geçmiş olsun . Ama hemen hemen tüm gebeliklerde oluyormuş bende başında oldu geçti. İnsalalh doğumdan önce sizinkide geçer 🙏
Emleyla Kediannesiiii96 İnslh kuzum çok saol aslında ilk defa başıma gelmiyor aslında ama doğuma günler kala olması canımı sknti bebekte sknti yaratamaz inslh idrar enfeksyon bebeğe geçer mi acaba doğum aninda
Poyrazin_annesi Kediannesiiii96 😂 bn daha bekarken bacaklarım ve göğsğm catlamıstı oyuzden kesın karnım çatlıcak kendı kendınede gecmıo son çare lazere kaldk 😂