Merhabalar sevgili anneler, normal doğum hedefi ile başlayan doğum sürecim bebeğin çok yukarıda olması ve benim dayanılmaz ağrılarım sebebi ile 39+6. Hafta da sezeryan ile sonuçlandı. 1cm açıklık ve inmek bilmeyen nazlı bebemiz sayesinde önce suni sancı ile normal doğum desteklenmeye çalışıldı ancak ne açıklık ne de bebenin konumu değişmeyince hoooppp sezeryana döndük 😊 spinal anestezi ile sezeryanım gerçekleşti. Birlikte ikinci günümüz 😇 öncelikle gaz çıkartmak çok önemli hala zorlanıyorum hastaneden çıkmasan lavman yapıldı ancak oyle çıkabildim. Ikinci olarak ameliyat yeri acıyor yani kim ki acımıyor derse alnından öpün canımdan can gidiyor 😂 3. Meme ucu kremlerinizi mutlakaaaaa önceden kullanmaya başlayın ufak ama etkili canlılarla karşı karşıyayız. 4.olarak Bol bol hareket yatarak ne ağrı azalıyor ne de bebeye faydanız oluyor. Mutlaka yanınızda türlü nazınızın geçebileceği birim kalsın, hastaneye ziyaretçi kabul Etmiyorlar dsekte odanın içi hiç boşalmadı rahatsız edici olabiliyor. Varsa sorunuz yardımcı olabilirim