Marsilya Arkadaşlar bir kaç kez kimyasal gebelikten sonrasında şuan 6+6 gebeliğim var çok şükür. Bugün kalp atışını duydum ama çok korkuyorum beni bırakıp gidecek diye. Ben mi çok pimpirikliyim var mı aranızda böylesi yardım edin 😔
Reyhan35 Marsilya canım kalp atışını duyduysan sorun yoktur tabi ilk 3 ay doktorda söylemiştir dikkat et bol bol dinlen kendini yorma bişey olmaz Allah’ın izniyle 🙏
Nergissi Marsilya kimyasaldan sonraki sağlıklı olur diyorlar içini ferah tut. Korku çok normal düşünmemeye çalış
Ayyysss Marsilya sorma canım bende senin gibiyim 3 kayıp yaşadım şimdi yeni hamilwyim her an bir şey olacakmış gibi korkuyorum
MerveeD Marsilya 20 haftalık olduk ilk gebelıgım ama herzaman ıcımde bir korku var Allahım sag salım kucagımıza almamızı nasip etsın Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Kayseri Bende 2 kayip yasadim suan hamileyim ve aşiri korkuyom suan 7. Haftaya girdik hala gitmedim kalp sesini duymaya. Hem hemen ögrenmek istiyorum hem de istemiyorum. Cunlu oncekinin kalp sesini duyamamistik😔
gulsah_12 Kayseri 😔😔allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin bu sene ne kadar çok var ya bu durumda olan 😔rabbim bı daha yasatmasın o durumu
Kayseri gulsah_12 evet cok fazla insan var dusuk ve kurtaj olan. Hayirla evlat sahibi olalim insallhb
Ozlemmm59 Can Marsilya canım yalnız değilsin benim de ilk gebeliğimde kalbi durmuştu 7. Haftada kürtaj oldum.Şimdi 9 haftalık hamileyim ama her sabah acaba benimle mi diye soruyorum kendime her gece korkuyla uyuyorum.Rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Zzzzzz6565 Ben de 6+4 günlük hamileyim 5 sene önce kalp atışı durmasından kürtaj oldum ben de çok korkuyorum belirtilerim geçince acaba kalbi mi durdu diye ödüm kopuyor bugün hiç mide bulantım kusmam olmadı korkuyorum :(
Marsilya Zzzzzz6565 benim de ara ara gidip geliyor 8 haftalık olduk bugün çok şükür. Düşünmemeye çalışıyorum kendimi yormadan meşgale bulmaya çalışıyorum. 2 hafta daha geçse rahatlicam
Zzzzzz6565 balci_huda yok elhamdulillah kalp atışını da duydum rahatladım oluyormuş başlarda gelip gidermiş belirtiler