KadersizMelek Ya hemde ağız dolusu ve bazen ağzından burnundan fışkırarak çıkıyor 😭😭artık gerçekten çok üzülüyorum, doktor geçmezse ilaç başlarım demişti. Ya insan kıyamıyor içtiği süt komple çıkıyor 😥 sebebini bilen var mı??
nevarneyokk KadersizMelek Emzirdikten sonra çok mu hareket ettiriyorsun ? Ondan olabilir . Fazlasını çıkartıyordur diyeceğim ama o kadar da olmaz herhalde
Ecmgn KadersizMelek açıkçası yanlış yönlendirmek istemem ama arkadaşımın da öyleydi ve süt alerjisi çıkmıştı yada reflü gibi sorun olabiliyormuş istersen başka bir doktor daha araştırıp götür çok geçmiş olsun
Elifyetim KadersizMelek bebeklerde reflü olabiliyor benim arkadaşımın kızında vardı fışkırarak kusuyordu doyduktan sonra çocuk doktoruna baktır canım net anlaşılsın
KadersizMelek nevarneyokk yok daha meme de iken komple çıkardı, doğru emzirme pozisyonlarını da yapıyorum peynir gibi çıkıyor
KadersizMelek Ecmgn hay Allahım yardım etsin inşallah gerçekten çok üzülüyorum artık inşallah kötü birşey yoktur
KadersizMelek ebruu19 superrmomy alcang Elifyetim Cerenktkc inanın anlayamıyorun,oğlumda böyle olmamıştı yarın götüreyim yeniden,çünkü gaz problemi de var kıvranıyor kuzum,birde komple çıkarıyor gerçekten üzülüyorum kafaya takıyorum
alcang KadersizMelek bebeğinizin reflüsü olabilir mi? Bir de biraz emzirip gazını alıp tekrar emzirin yine gazını alın. Bu şekilde bi deneyin. Bir de mutlaka doktorunuza söyleyin
2525_zyno KadersizMelek kuzum korkma bizmde bi arkdşta vardı Bebişnde yani Reflü çıktı kötü bişy Yok işaallh
Selin12- KadersizMelek canin süt alerjisi olabilir benim ikizimi oğlunda da ayni bu şekilde olmuştu süt alerjisi çıktı yediklerine dikkat et canin domates yumurta süt peynir yoğurt gibi şeyleri bir kaç gün yemek bi o şekilde dene benim kardeşim 9 ay boyunca hiç yemedi
KadersizMelek Selin12- canım vallahi zaten çok dikkat ediyorum yediklerime ama yine daha da ederim çok sağol
alcang KadersizMelek peynir gibi çıkarıyorsa fazlasını çıkarıyordur , diğer türlü emdiği çıkıyorsa reflü olabilir bence de bi doktor görsün
Cerenktkc KadersizMelek hiç sıkma canını ama biran evvel doktora götür kuzum 2 arkadaşımın 2 side doğum yaptı yeni ikisinde de enfeksiyon çıktı. Hiç bekletmeden götürmeni tavsiye ederim
Annesibebegi KadersizMelek reflü yatağı her bebeğe gerekli bence ben yataş juno kullanıyorum faydalı olduğunu düşünüyorum fikriniz olsun isterim. Gaz ilacı kullanıyorum bebeğime eşim doktor relaktaz adı damlanın
sanis KadersizMelek sütünüz fazla geliyor olabilir cnm yeni doğmuş bebegin midesi hemen doyuyor ve kusması peynir gibiyse sütün yarıyor derler fazlasini cikariyor derler benim büyükler kizim dogdugunda o doyumsuz olur doymak bilmez sen az emdir sık emdir derlerdi peynir gibi kustumu cok doymuş yariyor derlerdi ama bildigin sütü geri cikariyorsa hem yaramaz hemde neyden oldugunu tam bilmem yine bir fikir olsun diye yazim dedim sana benim bildigim boyle inşallah kötü bisey yoktue morelini bozma bebegin daha cok küçük Allah bağışlasın ❤️😘
Selin12- KadersizMelek canım birde bazı bebekler yediklerinin fazlasını çıkarırlar belki oda olabilir diskisinda kan filan varmi bi dikkat et canım mesela et yeme kesinlikle diyelim yesin kusmasi artıyordu dışkısı da kan varmi bu şekillerde süt alerjisi belirti veriyor
sanis KadersizMelek üzülme cnm fazlasini cikariyordur belki karni aç olsa huysuz olur aglar yatmaz hiç güzel düşün güzel olsun gecee zamanla daha küçük biraz büyüsün toplar kendini bizde hep böyle yollardan gectik ilk kizimda cok acemiydim herseye takiyordum senin gibi her hafta doktordaydim sonra zamanla alisiyor insan ilk annelik duygusu panik ettiriyor herseye insani 😘❤️
KadersizMelek alcang yok gerçekten artık dayanamıyorum götürmüştüm zaten ama yine gideceğim,ilaç başlarım demişti