IlknurSrz Kızlarrrrr daha 3 buçk haftalık hamileyim hapşırınca kasıklarıma çok kötü ağrı girdi bir şey olmaz demi çok korkuyorum
Edanur_Dilek IlknurSrz hayır canım benimde 4 haftalıkken falan kasıklarım ağrıyordu bişey olmaz korkma şuan 7 haftaligim
Busra_can34 IlknurSrz Hiç bişey olmaz canım dikkat et kasma kendini bende de öyle olmuştu öksürüyordum çok şükür şuan 7haftalığız karnına abanma işler yaparken
Busra_can34 IlknurSrz IlknurSrz Kasık ağrısının sebebi ya bebek rahim duvarına tutunmaya çalışıyor yada tutundu rahim genişliyor o yüzden ufaktan kramp şeklinde gelir ve geçer 🤗
Leylasiva21 IlknurSrz korkmayın Allah’ın izniyle bişi olmaz normal bebek tutunmaya çalışıyor rahim büyüyor o yüzden
IlknurSrz Edanur_Dilek Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım 😍 benim ilk olduğu için biraz tedirginim daha doktora da gitmedim o yüzden
IlknurSrz Leylasiva21 kız mı 😍 sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah 🥰 inşallah benim de kız olur
Leylasiva21 IlknurSrz çok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin inşallah bende eşimde kız çok istedik Allah nasip etti 🥰😍