Edoliii Mrb kizlar 2 dusugum war artk Allah nasip ederse saglikli gebelik istiyorum bgun btti adetm cok skur hamile klmak icin uyguladignz bsey war mi akisina brakmak istiyorm ama elimde degil aksine etrafmda herkesde hamile o yuzden aklmdan ckmiyor
gulnurkrms Edoliii seni çok çok iyi anlıyorum ama dua etmekten başka çaren yok yine bitkisel olarak soğan suyunu kesinlikle dene ve duayı hiç eksik etme peygamber efendimizin hürmetine diye dua et ve YouTube Ayşegül korkusuz çocuk duasına bi gir bak ve onuda keisnlikle dene hiç bişey kaybetmessin
Royem62 Edoliii ben bu ay her gün Meryem suresini açıp dinliyorum bir yandan da takip ediyorum canım hayırlısı rabbim nasip eder inşallah yer gök dua üstüne kurulu ne de olsa
Edoliii gulnurkrms ewet hrseyden Allahtan hayirlsi olsun Meryem suresine baslamayi dsnuyorum onada bakarim cnim
gulnurkrms Edoliii keisnlikle kulak ardı etme bak kesinlikle tabikide rabbimm izin verince oluyor herşey ama vesile olan şeylerde var duanı hep peygamber efendimizin hürmetine diye et
Edoliii yuksell07 bn ogluma rahim filmnden hmen sonra hamile kaldim Rabbim sanada en kisa zmanda nsip etsin
Edoliii Royem62 bende bugun basladim okumaya Rabbim dileyen istyen herkese nasip eder insallah 40 gun devam
mlkalyanaz Edoliii merhaba inşallah dilediğiniz olur yumurtlama günlerinizi hesaplamanız gerekiyor bu bir haftalık yumurtlama döneminizde gün aşırı ilişki yaşamanız gerekiyor ilişki sonrası yarım saat uzanmanızı ayaklarınızı kendinize çekmenizi tavsiye ederim yumurtlama günleri çok önemli ben böyle yaptım inşallah sizinde olur