Gulecan 22+6 haftalik hamileyim gebelikten önce burun kanaması hic yaşamadım gebeligiminot ilk ayları bir kaç kez oldu önemsemedim dünden beridir 3 kez kanadı normal mıdır
karahanzynep Gulecan bende 18 haftaligim 15.haftadan beri var burun ici tikaniklik ve kanama doktor normal dedi
Ebruebru Gulecan gittiğinde büyük ihtimal normal olduğunu söyleyecekler. Ama yine de ihmal etme git sen. Benim iki tarafta da çatlaklar oluşmuş.
Nuraypazarlioglu Gulecan benimde 1 2 kere kanamıştı doktor normal demişti internette de bakmıştım orda da normal yazıyordu ama günde 3 kere olması nornal.mifir bilmiyorum.
Gulecan karahanzynep burun tıkanıklığı da var baştan beri inşallah dediğiniz gibi normaldir dün iki kez bugün de sabah kanama ile uyanınca ürktüm açıkçası yarın randevu aldım soracam inşallah
SunaHakanKaraman Damarlar genişlediği ve burun tıkanıklıgı oldugu için kanıyor canım. Bende yaşadım. Doktorum normal dedi. Ama sen yine de bir kendi doktoruna sor istersen.
Eda_mustafa Canım benim benimde hem burnum tıkanıyor hemde ara ara kanıyor. Doktor normal dedi. Hapşırırkende kasıklarım çok acıyor 😉