Bebishim_ben4 Ben 6 haftalik hamileyim bende geliyor , dusuk tehliken ola bilir dedi doktor , uzaniyorum tum gun
Hilal-95 Bebishim_ben4 düşük önleyici iğne yada ilac verdımı doktorun canm progestan her şeke düşük değildir yerşelmede olablır tabi sen dinlen bol bol inşallah sağ salım kavuştursun rabbım🙏🏻
Anne-hanim Bebishim_ben4 ben de yaşadım aynı durumu bol bol dinlenin ve eğer progestan verdiyse muhakkak kullanın vajinal fitil olarak daha etkili oluyor, inşallah çabucak geçer
Ebrudrgt Bebishim_ben4 benı de oldu o haftalarda. Kahverengi gelıyordu yerleşme kanaması flan dendi. Sonra bigun kanama geldi baya Bı Hastanede yattım. Dusuk tehlıkem varmıs kanama bolgesı flan olusmus cok sukur gectı bıttı 38 haftalık olduk bile. Dınlen bolbol birde doktorunun kontrol de ol. Allahn izniyle sende atlatrsın
Anne-hanim 60_duygu gecmis olsun kalbinizi ferah tutun Allah’ın izniyle sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Selencnbz Bebishim_ben4 inşallah sağ salim doğurur,sağlıklı bir evlat kucağına alırsın. Sakın yorma kendini. Uzan hep .