Leylaayla kizlar merhaba arkadasimin bir sorusu var embryo transferinde artik bebegin cinsiyeti belli oluyormu soylemeselerde yani normal yolda aylarla hesaplaniyor bazen
mucizegebelik6 Leylaayla bende tup bebek yaptırdım embriyologumuzun embriyonun cinsiyetini bildiğini duydum
Ozge Leylaayla Bi doktor cinsiyeti kriter almıyoruz ama bazı genetik hastalıklar için cinsiyeti belirlemek durumunda kalabiliyoruz demişti.
Gizemin-minnakI @Leylaayla bizim komşumuz tüp bebekle hamile kaldı . Ve normalde yasak ama ona söylemiş mesela biri kız biri erkek diye . Biliyorlar yani .
Leylaayla Gizemin-minnakI ayy bilmesi guzel aslinda arkadasima bazilari iste cin takvimi felaan hesaplama yapiyorlar biri sende tutmaz tup bebekde farkli oluyor dedi
babynil @Leylaayla bende erkek isteyen unlulerin tup bebek yaptirdigini duymustum cinsiyet belirlemek icin
Nlgntlg Benim de tüp bebek:) hemşiremiz embriyoların kromozomlarına bakıldığını söylemişti ama söyleme yetkileri olmadığı için daha doğrusu yasak olduğu için söyleyemiyolar