gulnurkrms Asya301998 suyun azalması nasıl oldu peki tuvalttemi gtmis nasıl anlaşıldı bu durum en korktuğum şey suyumun bilmeden azalması
Reyhan35 Asya301998 devlet Hastanesi’ne mi gidiyorsun suyun bitmisse sezaryene almaları gerekmiyor mu inşallah bi sıkıntı yasamazsın canım 🙏
gul06_ Asya301998 saglicakla kucagina al canim insallah ama acilman yoksa suni vermeleri sacma degilmi cunki hemen acilma olmayada bilir bu bebek icin tehlikeli bence verirler daha sonra acilma olmaz kesin sezaryne alirlar bak gorursusun burayaz yaz kesin. O sanciyi cektiginle kalirsin. İnsallah sezaryne alirlar seni hemen yada acilma hemen olur insallah
Elifinannesi_ Suyunuz gelmedi mi anlamadınız mı ya en çok korktuğum şey 🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Gulak Elifinannesi_ ee canim bazilarinda akinti oluyor biz de bunu hep normal akinti saniyoruz ama buna dikkat edilmesi gerekiyor
Elifinannesi_ Gulak Benimde kaç gündür hep ıslaklığım vardı turnosol pedlerden kullandım benimki akıntıymış bide ilk gebelik olunca bilemiyor insan 🙈
gul06_ Reyhan35 aynen oyle yapmalari gerekiyor kizin hic acilmasi yokmus suni verceklermis bak gorursun suni verirler kiz o sanciyi cektigyle kalir sonra hadi sezaryne derler
Gulak Elifinannesi_ tabi ilk hamile olanlarin arastirmasi gereken bisi aslinda yani filmlerdeki gibi su akmiyor 😂😂
bedriyetasdibi @Asya301998 Rabbim bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini.🤲 Allah yardımcın olsun inşallah 🤲
aysenurtc Asya301998 ya çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏 ben de aynı haftadayım suyun bittiğini ultrason da bakınca mı söylediler öncesinde akıntı sızıntı veya başka bir belirti vermedi mi??
Asya301998 Hepinizden Allah razı olsun kızlar doktor suniden vazgeçti direkt sezeryane aldı bebekten ben de iyiyiz şükürler olsun dikkat edin son haftalar ben sadece 6 gün sonra gittim kontrole bu durumla karşılaştım doktor bile hayret etti