Kartanecikleri Selam kızlar ben yeni gebelik haberimi aldım , şimdi sen cinsiyet merakı başladı . Acaba Çin takvimine göre hesaplayıp doğru olanları var mı, ya da tutmayan ? Çevremde bu oran yarı yarıya , sizi de merak ettim 🤭
hafsam_omerim 01rebirth zaten normalde de 2 ihtimal var kız yada oğlan 🙈😂 çin takvimine göre ben kıza gebeyim ama ben erkek hissediyorum
Kartanecikleri Benimde bir kızım var şimdi bir tabi öncelikle sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah. Ama ne yalan söyleyim insan iki farklı tadı da merak ediyor o yüzden içimden geçen erkek😮💨Onun sabırsızlığı var üstümde çünkü daha 6 haftalık hamileyim🥲Bakalım bende sonuç ne çıkacak
Esmanurr3 Kartanecikleri afedersin yanlış yazmışım Rus dicektim anne baba doğum tarihi yazılıyo yazın nete Rus takvimi cinsiyet hesaplama
Esmanurr3 Kartanecikleri bnmde hep ters çıkıyodu bnce rus daha iyi en azından babanın doğum tarihinide giriyorsun daha inandırıcı gibi🙃🤭
Nur123aa Kartanecikleri canım bende merak edip yaptım kız çıktı bir kaç gün önce erkek olduğunu öğrendim ter köşe olduk 😄