Hilalbasak Spinal sezeryan olan annelere bir sorum olacak .Ameliyattan sonra hemsireler gelip karına bastiriyorlarmis.Sizlerde bu durum oldu mu ?Neden bastiriyorlar.? Cok ta aciyormus bayilca derecede aciyormuş😏😏😑
Sevdaelmc Hilalbasak canım herkesi dinleme öyle cok acı hissetmezsin uyuşuk oluyorsun cunku doktor bastırırken içini ferah tut güzel düşün güzel geçsin 😇
iremss Hilalbasak yahu bu şeyler nasıl böyle abartılıyo zaten uyuşuksun bişi hissetmiyon kum torbası koyuyolar bitiyo gidiyo
Asiyes Hilalbasak bu kadar ciddi derecede anlamıyorsunuz , sadece dokunuyorlarmış gibi oluyor inanın iğne den sormasını hissetmiyorsun ben ağlayarak girdim , mayışıp uyur hibi çıktım
aysnrsvs Hilalbasak Spinal oldum ama ameliyathaneden çıkmadan kendimde değilken bastirildiysa haberim bile yok kendime geldikten sonra bastilmadi da kum torbası falan yoktu😉
Hilalbasak Sevdaelmc canim bastiriyorlar yani😏Dun karar verdim sezeryana epiduralli normal dogum istiyordm ama vazgectm.Sen sezeryan oldun sanirim nasik gecti pek?
Sevdaelmc Hilalbasak daha olmadım 10 günüm var canım ama kardeşim filan oldu hiç öyle acı hissetmedi uyusuk oluyorsun cunku o yüzden korkma bundan
elftrndmrci iremss genel anestezi de de bastırıyolarmı? Bastırdıklarını biliyorum ama öyle delirtecek kadar acımaz die düşğnmüştüm hep🙈
Sevdaelmc elftrndmrci tabi onda da bastıryorlar canım onda uyuşuk olmadığın İçin acısı nasıldır hiç bir fikrim yok ama dayanılmayacak kadar değildir 🥰
iremss elftrndmrci bilmiorm canm bn spinal oldum uyuşuktm ne yaptılarsa hiçbişi ameliyat acısı dahil hissetmedm
Selin12- elftrndmrci canım seni korkutmak istemem genel anestezi de çok fazla acı hissediyorsun yanliz benim 4 sefer bastılar ilk doğumumu genel anestezi ile oldum ikincisini spinal oldum spinal de hiç bir şey hissetmedim genel anestezi de en son dayanamayıp gelen kişinin eline yapismistim
elftrndmrci Sevdaelmc uyanmadan yapma imkanları varmı peki 🙈 ilk doğumum aşırı acemiyim bide sonda olayı varmış mesela ne zaman takıp cıkarıyolar🙈
Sevdaelmc elftrndmrci genel anestezide eskiden yoktu canım ameliyat sonrası gelip bastırıyorlar halen öyle devam ediyor diye biliyorum cunku geçen doğum yapan tanıdığımın öyle oldu sonda’dan korkma öyle uyuşturmadan yapılsa bile öyle acı verici birşey değilmiş genelde özel hastanede doğum olursa rica ederseniz yaparlar belki ama yapmazlar ise de korkma ondan en son hissedeceğin acı o olur 😇
Selin12- Hilalbasak canım kan çıkışını kontrol etmek için ve içinde ki pis kani çıkartmak için yanliz spinalde hissetmiyorsun canım onu genel anestezi de çok kötü bir şekilde hissediyorsun ama spinal de hiç bir acı filan hissetmiyorsun
Morvy Hilalbasak tabiki acıyor bastırırken ama öyle bayılacak kadar değil bir kaç saniye sürüyor bunu söyleyen biraz abartmış. 4 ay önce genel anesteziyle sezaryen oldum belden altım uyuşukta değildi yani uyandığımda ve acısını çok hatırlamıyorum bile demekki öyle çok bir acı değildi yoksa unutamazdım.😁
elftrndmrci Selin12- panik atağım var ve uyumazsam atak geçiririm diye korkuyorum. Korkutmak istemediniz ama korkuttunuz🙈
elftrndmrci Sevdaelmc hayatımda hiç ameliyat bile olmadım acı eşiğim, iyileşme sürem hakkımda fikrim yok. En iyisini düşünmeye çalısıyorum ama felaket korkuyorum 2 haftam kaldı🙈
Selin12- elftrndmrci meraketmeyin uyursunuz benim ileri derece panik atak hastasıyım size sukadar söylerim yoldan geçerken bir arabanın yanından bile geçemiyorum buna rağmen anestezi uyutuyor benim çok açılmasının sebebi 4 sefer bastılar oyuzden belkide orada da belirttim
Esraelmas41 elftrndmrci kesinlikle aynı durumdayım yorumdan sonra ben de korktum ve cuma doğum yapacağım 😞😞
elftrndmrci Selin12- keske acısız mümkün olsa analık çok zor🤷♀️ Tekrardan hamilemisiniz yoksa burdan gidemeyenlerdenmisiniz☺️
Sevdaelmc elftrndmrci hiç korkmayın hemen geçicek bebeğinizi kucağınıza alınca bütün acılar sancılar 🥰 bizimde 11 günümüz kaldı sağlıkla alalım inşaAllah 🤲🏻