yagmurefe bebek düşünüyorduk testte hafif bir çizgi gördüm ama üstüne adet gördüm . Bende tesadüfen adet bittikten sonra test yaptım net şekilde çıktı şaşırdım acaba üstüne de gördüm dedim sağlık ocağına gittik beta hcg 3,4 haftalık uyumlu çıktı. Doktorda üstüne görmüşsündür dedi. 6,7 haftalik olarak keseyi görürüz diye gittik. Sağ tüp girişindeydi kese. Tabi bundan önce lavabodan silinirken peceteye bazen pembelik geliyordu. Bende yerleşme kanaması sanmıştım. Yani bizimki tamamen benim merakım sayesinde öğrenildi. Yoksa ben hamileliği farketmeden adet görmeye devam edebilirmişim. Neyse dış gebekik olduğunu öğrendik ama o gece çok ağrıdı kasığım uyumakta zorlandım. Devlette iğne yapilacak Hastanede 10 gün yatacaksin dediler ama moral olarak bir gecede çöktüm orada , iğne vurulmadan çıktım hastaneden
Özeldeki doktoruma gittim. İğne yapıldı kan değerleri düzenli ölçüldü . İğneden sonra biraz kanama ile kese parçalanıp düştü. Tabi sağ kasığımda olduğu için o tarafım baya ağrıyordu. Çok şükür tekrar hamile kalmaya engel olmadı yani. Bir kez dış gebelik geçirenler normal kişilere göre biraz daha dikkatli olmalı. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin . Sağlıkla hayırla kalın.