ikramomm Kızlar uzanmanın gerilmenin bebeğe zararı var mı daha demin geriye doğru gerildim ve kasığımda aniden acı hissettim arada bir de yüz üetü yattığımda oluyor bu acı plesanta ayrılır falan diyorlar korktum açıkçası 😔😔
kucukhobby-11 ikramomm hayır bir zararı yok size giren ani sancı ters hareket yapmanızda in kaynaklı, rahim genişlediği için hamilelikte ara ara yaşanır bu ani giren sancılar
2melek_annesiii ikramomm banada doktorum zararlı sabah kalkınca bile çok gerinme derdi raflara uzanma derdi sonuçta uzanmak gerinmek aynı dikkat edin sizde
Drya55 ikramomm bende çok geriniyorum özellikle uyukudan uyanmaya çalışırken inşallah bir sakıncası yoktur
gulnurkrms ikramomm bu benimde çok kafama takılan bişey iyiki sormussunuz özellikle sabahları sırt üstü baya bı geriniyorum sonra korkuyorum acaba diyorum ama yorumlara bakılırsa sorun yokmuş çok şükür rahatlık geldi
Esra1990 Hayır uzanmak zıplamak ağır kaldırmak asla bebeğe zarar vermiyor bunu tüm doktorlar söylüyor zaten ama yinede dikkat etmek gerek
busra_arass Herhangi bir zararı yok hatta hamilelik egzersizlerinde daha çok geriye doğru açılma gerilme tarzında hareketler yapılıyor
ikramomm busra_arass ben o tür geriye hareketleri yaptığımda canım yanıyor ani hareketlerde falan sırf bu yüzden korkudan gittim sorun yoktu ama Allah’a şükür en son 😔
ikramomm kucukhobby-11 evet öyle oluyor eğildiğimde uzandığımda veya işte ters hareket yaptığımda acıyor ama bu biraz farklı acıyınca korktum inşallah dediğiniz gibidir 😔
kucukhobby-11 ikramomm benim doktor ani sancılardan korkma dedi, sürekli artan ve düzenli sancılar önemli. Merak etmeyin ☺️
ikramomm 2melek_annesiii bana da diyorlar ama bazen istemsiz oluyor bazen de aniden acıyıveriyor şimdi geriye doğru uzandım bir şey almak için o acıttı biraz farklıydı plesanta ayrılmaz dimi bebekten ya 😔😔ya da bir sorun yoktur değil mi
ikramomm kucukhobby-11 ya sağolun içimi çok rahatlattınız devamında azıcık ağrım oldu ama adet dönemim yakın o zamanlarda hafif ağrı oluyor sanırım ondan😔😔
2melek_annesiii ikramomm o anlık bir acı belki kramptır o devam eden bir agrınız yoksa allahın izniyle yoktur bişey kaç haftalıksınız bu arada
kucukhobby-11 ikramomm dinlenin kendinizi çok yormayın. Ağrınız olduğunda hemen uzanın. Dinlenince geçiyorsa zaten sıkıntı yoktur. ☺️
ikramomm gulnurkrms valla benimde öyle hwtta doktora da gitmiştim önceden sorun yoktu ama işte acı olunca korkuyor insan farkında olmuyor denerken falan
Derin0712 ikramomm yinede dikkatli olalim bnde gebeligin ilk zmnlari unutup ypardim snra ypmadim nolur nolmaz
35lavanta ikramomm Ani hareketten olmuştur o vücudu ısıtmadan yapılan hareketlerde normal bunların olması bişey olmaz merak etmeyin plateste falan hep var bunlar içiniz rahat olsun 🤗
ikramomm 35lavanta sağolun böyle yorumlar içimi rahatlattı bir şeyim kalmadı ufak ağrım da gitti kanamam da yok Allah’a şükğr 🥰🥰