Selencnbz Ahsen34 ayyyy olabilir . Bende de olmuştu ooo. Deli gibi çarpmıştı. Can verilmiştir ♥️Kalbi atmıştır meleğin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
gulsah_12 Ahsen34 hayırlı geceler bizde bugun 5 haftalık olduk siz ne zman bebegı gördünüz acaba ben gecen gun gıttım keseyı daha zor gördüler de
Ahsen34 gulsah_12 5+1 beta 6500 iken karından gördü. Ikız olabılır dıye şüphe etti sonra vajınadan baktı kesede bebeğimde vardı 🙏🏻
Ahsen34 gulsah_12 birde herkes aynı olmuyor kuzum. Döllenmeler farklı oluyor çünkü. Bız hep son adet tarıhıne göre düşünüyoruz. Kıyas yapıyoruz
gulsah_12 Ahsen34 bu beta değeri nasıl ya ben anlamadım benim 4+4 ken 7700 falandı sizinki 5 haftalıık6500 nasıl oluyor öyle ya ☺️
Ahsen34 gulsah_12 beta hormonla ilgili ve her kadında farklılık gösterir. Önemli olan iki günde bir ıkı kat artmasını kontrol etmektir. Düşüğü, kimyasalı vb. erken teshıs etmiş olurlar.
sehrengiz_8 Ahsen34 canım kalp atışını hissettim diyenler başka bir şey hissetmiştir. Eğer öyle dışardan bariz belli olan bir şey olsa türlü alet edavat üretilmezdi. Yani değil bu haftalarda hissetmek 40. Haftalarda bile hissedilmez.
sehrengiz_8 Melikegencl imkansız hissedilmez o hissettiğiniz kendi nabzınızdır. Hıçkırık bile hissedilmez bu haftada
sehrengiz_8 Funday35 asla hissedilmez canım o hissettikleri başka bir şey kalp atışı değil. Kalp atışı ölçülebilen hissedilebilen bir şey olsa idi o kadar alet edavat üretilmezdi
Ahsen34 sehrengiz_8 aslında başka bır duyguyu anlatmak ıstedım. Sanırım malum oldu derler ya öyle bir durum ❤️