Fatma656565 Ikili test yaptim doktorum yerinde olmadigi icin merak ediyorum anliyaniniz varsa yardim edermisiniz
01rebirth Fatma656565 tabi Google hızlı resim yükle yaz ilk çıkana tıkla foto yükle oraya sonra ordaki linki kopyala buraya yapıştır
01rebirth Fatma656565 olmuş canım temiz çıkmış gözün aydın, bak orda kombine risk yazıyor ya 10000 bebekten 1 bebek dow sendromlu demek, 250/1 ve altları riskli sayılıyor inşallah anlatabilmişimdir
Edannn 01rebirth Merhaba canım benim sonuç 26.2 diyor kötü bişe yoktur inşallah 😒 5.nde doktor kontrolüm var bidaha
Maliefem 01rebirth bende fotoğraf gözükmüyor ama benim ki 263/1 di çok yüksek bi değer diye doktorum gebeliğin sonlandırmak istedi fakat ben aklımdan bile geçirmedim kızımda sağlıklı dogdu çok sukur🙏
01rebirth Edannn o sonuçla anlaşılmaz canım arkadaşın attığı gibi bir rapor olacak oda e nabızda yok hastanedwn alınıyor, inşallah sizinde temiz çıkmıştır🤲🏻
Edannn 01rebirth Anladım canım. İnşAllah çok teşekkür ederim 🙏🏻 sonuçları almadım daha hayırlısı bakalım😌
01rebirth Maliefem çok şükür sevindim adınıza, ama kesin tanı değil bu raporlar risk raporu, çok iyi yaptınız bende asla aldırmazdım allahtan ne gelirse kabulüm cana kıyılır mı hiç