Alpmom__ Merhaba ilk gebeliğim daha çok küçüğüz aslında. 5 hafta 4 günlüğüz. Fakat midem aşırı yanıyor. Keseyi görmeye bile gidemedik henüz. Tavsiyeniz var mıdır?
Akdenizhilal99 Alpmom__ Ayran ve yudum yudum süt içmek beni çok rahatlatıyordu. Geceleri yanmadan uyuyamıyordum çok şükür geçti ancak 3-4 şişe gaviscon şurup bitirdim günde 6 ölçeğe kadar izin vermişti doktorum her gece uyumadan önce 1 ölçek hakkımı ayırıyordum sizde danışıp kullanabilirsiniz içtiğiniz an ferahlıyorsunuz. Geçmiş olsuun🌺💛
Aysu123cicek Alpmom__ canin oncelikle gecmis olsun cok kotu bir sey ne zaman miden yansa bir cay bardagi souk sut ic hemen gecer
Mavilio2 Ben 37 haftalığım bogazıma kadar yanıyor formülü karbonatla suda buldum Allah’a şükür olsun, miden yandığında bi çay bardağı suya yarım çay kaşığı karbonat koy karıştırıp iç beş dakka içinde kesilşypr
matruska Çözüm önerileri kişiden kişiye değişiyor galiba, bana iyi gelen bir süre ılık süt oldu, sonra iyice arttı maden suyu iyi geldi en son iyice artınca elma iyi gelmeye başladı 39+4 haftamdayım su bile içince yaktığından gün içinde baya elma yiyorum
Suzan-mustafa55 Bende hiç biri fayda etmedi öyle yanıyor ki uyku uyuyamiyorum hele işte artık nefes alamıyorum