ikizlerimveannesi TubaataLkaya ben 15 te rahatladım ama hala tam olarak geçmedi bazı günler hiç çıkarmıyorum bazı günler 4-5 kere çıkarıyorum hala neye göre değişiyor çözemedik 😏
Aleynaozkayaa TubaataLkaya benim 16. Haftaya kadar sürdü ama hiç kusmadım kusmaktan beter oldum. Sadece 16. Haftamda bir kere kustum ve sanki o midemdeki pisliği attım ve birdaha midem bulanmadı. Şükür o günler geçti şimdi son 29 dan geri sayıyorum 😂
Dyg34 TubaataLkaya 16 hafta hala devam hiç kusmadım ama sürekli bi mide bulantısı dusun gece gunduz 🤔
Havvasoyd 18 oldum hala geçmedi hatta sürüne bide yanma eklendi iyice berbat olmaya başladı kustukça kan çıkıyo mide de mahvoldu umarım senin erken geçer 🙏🏻
Melikeznar TubaataLkaya Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum bende çok çektim ama 16 haftama girdiğim gün bıcak gibi kesti insaallah sizin de uzun sürmez
TubaataLkaya Melikeznar inşallah canım bi tane daha çocuğum var 2,5 yaşında zor oluyor kalkamıyorum bazen
Ayseciik 20 haftama kadar zofran migde bulanti hapi kullandim yoksa 9 kilo vermistim sonradan geciyor
yesillimonn Kızlar bende oyleydim hic bisey yiyemez oldum birak yemeyi yiyecek bisey bile görmek istemiyodum doktorum zafor diye ilaç verdi iyi geldi bana sabahlari bulantim oluyo ama en azindan yiyip icmeye basladim..
DilekYorulmazDemirci 14 haftadayım benimde hala geçmedi şuan yazarken bile geliyor 😢 hamile kaldığımda 54 kiloyum 52 kiloya düşmüşüm doğru düzgün yemek yiyemiyorum