Ebbruc Merhaba kızlar, ben 7 ekimde kürtaj oldum kalbi durduğu için .kasımın 26sında ilk adetimi oldum , korunmuyoruz ama şuan 6 gün gecikmedeyim 2 gün önce test yaptım ama negatif çıktı. Kürtajdan sonra adet gecikmesi yaşadınız mı hamile olmamanıza rağmen
Naazli Ebbruc kürtajdan sonraki ilk regl normal zamanında geldi ama 2. Regl tam 10 gün geç geldi. Doktora sormuştum olabilir normal demişti
kemalim01 Ebbruc bende temmuz ayında kürtaj oldum sonrası ilk adet geç oldu ilaçta kullanıyordum kürtaj sonrası genelde geç gelebiliyormuş adet
Alisa2021 Ebbruc bende mart ayinda kurtaj oldum 27si nisan 8lekelenme tarzi oldu 40gunun tamaminda adet oldum 6.ayimdada hamile kaldim
BusAnna34 Çok geçmiş olsun. Bende 21 ekimde kürtaj oldum. Adetiniz normal zamanlardaki gibi mi oldu acaba? Benim kahverengi akıntı şeklinde oldu 2 ayda da
EmiliAmirli BusAnna34 Selam kürtajdan sonra benimde adetim gecikti,söktürücü kullandım onunla bile az az oldu.kahverengi bazende kan gibi normal
Ebbruc BusAnna34 normal kanamam oldu lekelenmeden ziyade , çok sancılı olur kürtajdan sonra dediler ama sancımda olmadı hiç ama bu ay gecikti
BusAnna34 EmiliAmirli selam, doktorunuza sordunuz mu bu konuyu ben unuttum patoloji sonuçlarımı almaya gittiğimde sorucaktım güya
Ebbruc EmiliAmirli bende baya gecikince soğan suyu içtim ertesi gün hemen adet oldum ama bu ay olmadım, 1-2 gün içinde test yapıp sonuca göre soğan suyu içicem sanırım yine
Eda321 12 temmuz kürtaj oldum kalbi durmuştu.8. haftasındaydı alındığında. Kürtaj sonrası lekelenmem tam 15. Günde bitti. 17 ağustos ilk adet.ikinci adet 19 eylülde oldu arası 33 gün benim normaldede 33 günü buluyodu. Sonra korunmayı bıraktık 19 eylülden sonra ilk deneme hamile kaldım, şuan 14 haftalık gebeyim kan sulandırıcı kullanıyorum hala. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bi bebek ve gebelik nasip etsin.
BusAnna34 Eda321 çok geçmiş olsun inşallah bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın. niçin kullanıyorsunuz kan sulandırıcıyı
Eda321 BusAnna34 Doktor pıhtılaşma sorunun vardır ne olur ne olmaz kullan dedi gebeliğn başından beri kullanıyorum amin inşallah
Ebbruc kemalim01 hayırlısı olsun inşallah canım, ben yarın bi test yapayım ona göre bakayım duruma soğan kürüne devam edeyim
kemalim01 Ebbruc hakkında hayırlısı inşallah sağlıkla gebelik vardır umarım isteyen herkese nasip olsun🤲🤲
minik_kuzumm Ben de 11 aralıkta kürtaj oldum. Bugün adet olmam gerekiyordu. Doktoruma sormuştum gecikebilir demişti. Ne kadar gecikme yaşayacağımı merak ediyorum.
Ebbruc Aysehsdmr canım ben 7 ekimde kürtaj oldum 26 kasımda adet oldum yani arada baya zaman var ama kişiden kişiye değişiyormuş, ben adet söktürücü olduğu için soğan suyu içtim bi bardak ertesi gün oldum hemen, doktorunla konuş dene istersen