Babydream Allaaahııım çıldırıcaaamm😍 bağdaş kurmuş oturuyor içerde ısırmamak için zor tutuyorum kendimii 😂 biraz nazlı olucak bizim bebiş https://imgyukle.com/i/orm2bR
Mervedefne33 Babydream cnm bence kız benım kızımda göstermezdi boyle nazlıydı kız bebekler boyle oluyor dedi doktor genelde öyleymiş tabi yine de hayırlısı hangi cınsıyet isterseniz onu nasıp etsin sıze saglıklı bir sekılde
Babydream Deletedmom623737 doktor dolaş gel dedi belki görürüz dedi dolaştım vişne suyu ve çikolata yedim bu seferde bacakları doladı 😂 nasıl bir nazzzz 😁
Deletedmom623737 Babydream ahaahh yerim ya biz cinsiyeti ögreneceğimiz zaman hemen gösterdi hiç beklemiyordum hemen göstereceğini hatta doktorum bak bakım neymiş cinsiyeti sen söyle demişti 🤭🤭❤️
Babydream Cansu4401 kızlar birazcık utangaç olurmuş göstermezmiş kesin kız diyor annem falan ama sağlıklı olsun yeterki bebişlerimiz ❤️
Babydream Deletedmom623737 keşkee bizimkide öyle olsa biraz sabırsızım eşya almak için zor tutuyorum kendimi 😂 uğraştık ama yok asla açmadı bacakları🥲 aman napalım sağlıklı olsun da 🌸
Cansu4401 Babydream valla canım benim kızımda kendini göstermiyordu 16 haftada öğrendim kız olduğunu iki aylıkta taze anneyim, 🥰
Srhkmc Babydream Ya buna bende çok inanmıştım🥺 18.haftaya kadar mümkün değil göremedik aynı şekilde bacakları kitliyor sırtını dönüyor hareket etmiyor 🙈 Sonuç erkek 😇💙
Denizlena Babydream benim bebişte böyle yapmıştı bana baya dolandım öğrenmek için ama ne çikolata ne kola işe yaramamıştı daha da kapatmıştı şimdi 20 inci haftada öğrenebildim o da uyurken🤣 nazlı bir kızmış 🎀💖
Maaaile Ilk defa yorum yapıyorum cinsiyet postlarina normalde hiç anlamam. Ama nedense içimden kız geçti. Benim kızım olacak o da böyle bacaklari dolamisti :)
Maaaile Babydream Biz 34 haftalik olduk daha yüzünü hiç goremedim desem yeridir. Bi kez ayrıntılı da yakaladik o da yan profil. Sonra hic gormedim. 😂
Babydream Maaaile kız yoksam bizim kızlar biraz utangaç sanırım 😂 artık doğuma az kalmış doğumda görürsünüz demekki içerde keyifler yerinde bizi hiç umursamıyorlar 😁😁
Babydream Mervedefne33 evet annemde demişti kızdır o göstermiyorsa diye kızlar hemen göstermezmiş öyle dedi 😁 bakalım 10 gün sonra yine giidcez o zaman gösterir herhalde keyfi gelirse 😁 sağlıklı olsunda biz başka bişey istemiyoruz kuzum🌸
Babydream Cansu4401 kızlarımız birazcık utangaç sanırım 🤭 ay maşallah güle güle sağlıkla büyüt bebişini 😍