Gulsurmeli 11mrv11 Dalinden pek memnun değiller eskisi gibi değil diyolar kullanmadım ben araştırırken görmüştüm yorumları hatta konak falanda yapmış bilemiyorum ama 😊
AliSilan 11mrv11 dalının içeriği temiz değil . İnstg muhendisoglunda içerikle ilgili bilgiler var bakın derim .
SahraKubra 11mrv11 ben hamile kalmadan önce Dalin ile yüz yıkıyordum ve hamile kaldıktan sonra bana alerji yaptı şampuan göz kapaklarım ve boynum kabuk attı hep çok kötü oldu bebişe de zarar verir diye dalin almayacağım galiba
user124578 11mrv11 herseyini almıştım şampuan kalmıştı sadece son anda dalin aldım ama kendi yüzümde denedim göz yakıyordu doğduktan sonra iki ay filan dalin kullandık ama sonra jhonson baby aldım denedim gerçektende gözümü yakmadı o yüzden 1 yıldır onu kullanıyoruz
mervegemen- Gulsurmeli 2 kez kullandim şuan için memnunum ama uzun süreli olmadigi icin birsey diyemiyorum.
Gulsurmeli mervegemen- Doğrudur, benimde kızıma alırken dalin almak istemiştim senelerin markası bilindik falan diye ama o yorumları görünce çekindim mustela aldım ondan memnunum saçlarını güzel yapıyor kızımın 🥰
Poyrazin_annesi BEn hem unı baby aldm hem dalin. Her sampuanın ıcınde koruyucu madde oldugu ıcın bana hepsı aynı gelıyo bı sampuan cocuga nekadar zara verebılırkı yemıyo sonucta dırek duruluyoz😂
serpilxy dalin bu ülkede pişmanlık olmuş.. direk çöp ,,, , johnson kullanmaya başladık yeni biraz saçları toparladı o abartı parfüm konsantre kokudan kurtulduk , öksürük biraz geçti