Dilarasusam Kızlar selamlar 9 haftalık hamişim inanılmaz derecede kuyruk sokumu ve bel ağrım var bunu yaşayan var mı 😔 düşükten korkuyorum Allah korusun 😔
Aysnurx Dilarasusam Birebir aynısını ben yaşıyorum canım benim de 9+1 böyle bir ağrı yok resmen dik duramıyorum otururken hatta uyurken bile kemik batıyor gün içerisinde yarim saat bile ayakta kalsam o gün bana zehir gibi geliyor çok ağrılı ben doktora sordum ağır işlerden uzak dur bir tehlike yok dedi normalmiş böyle ağrılar dedi korkma Allahın izniyle bisey olmaz çok yorma kendini
Galadriell Dilarasusam Maalesef bende de o ağrılar var, şimdi 14+3 haftalık olduk biraz hafifledi sanki sadece ayakta fazla durunca ağırıyor. Benim doktorumda normal olduğunu söyledi. İnaşllah seninde öyledir ☺️
Goz-deeee Dilarasusam Çok normal magnezyum eksikliğinden agrınız oluyor doktora danışırsanız magnezyum verecektir sonra geçiyor belli süre içince benimde oğlumda çok agrımıştı
Dilarasusam Aysnurx bir de şey duydum çok hurafe belki ama 🙈erkek oluyor cinsiyet belirleyici diyen var kuyruk sokumu ağrısı çok olan için duydunuz mu böyle bişey 🙊🙊
Yldz000 Aynı sıkıntı bendede o haftalarda başladı canım doktorum parol yazdı sıcak su torbası kullan dedi ilaç kullanmadım ama sıcak su torbası işe yarıyor. Nemlendirici kremle masajda yapabilirsin düşüğe sebep değilmiş merak etme 😊
Aysegulaman02 Dilarasusam hurafe olduğu kesin tabi de benim de çok ağrıdı o haftalarda , şimdi 26 dayız oğlum olcak nasipse 🥰
Aysnurx Dilarasusam bunu bende duydum ama inan ki hiç bilgim yok 🙉😁Aşırı ekşi yiyorum normalde tatlı düşkünü insandım gebelikten öncesi.Ye ekşiyi doğur ayşeyi dediler bana da Hakkımızda hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍😍🤲Bu arada benim karnım neden 5 aylık gibi çıktı anlamadım ya senin öyle mi
Dilarasusam Aysnurx kuzum benim normalde de göbüşüm var az buçuk 😂🙈 o yüzden benimki de öyle yani içerde çocuğum şuan bir gram ama ben sanırsın 5 aylık hamişim 🙊🙈🙈🙈
Dilarasusam Goz-deeee kullanıyorum aslında doktorum geçici bir süreç olduğunu ve vücudun kendini şimdiden doğuma hazırlamaya başladığını söyledi özetle 😬
Papatyam__ Benımde o haftalarda basladı 19. Haftalık olduk hala cok fena agrıyo magnezyum kullanmama rağmen 🥺🥺 cınsıyetı de erkek hurafenın böylesi hıc kıza denk gelmedım kuruk sokumunda sımdıye kadar😂😂
Dilarasusam Papatyam__ ay evet öyle oldu 😂😂 bende hep erkek duydum çok enteresan 🙈sağlıkla alalım kucağımıza kız erkek önemi yok 🤲💕💕💕
Piraye2021 Dilarasusam 8. Haftadan 26. Haftaya kadar çok sıkıntısıni çektiğim ağrı 😐😐 her yere oturma simidi ile gittim hep oturma simidi de oturdum ama benim çok siddeyliydi yatmak bile sıkıntıydi. Beş doktora gittim tatmin olmayıp hiçbir krem ilaç verilmedi haftası erken diye. Belli bir haftadan sonra magnezyum verildi o rahatlatti.Nasip olursa erkek bekliyoruz ❤️😍