3oglanannesi minikaras klomen 2 kutu kullandım 2. Kutu da da dr ümitlenme dedi ara verelim 1 ay hastalık geçsin dedi o ay hamile kaldım kendi kendine kalmışsın dedi klomen ne kadar etkili oldu bilemem ikiz ihtimalini artıran bi ilaç yumurta nın çatlaması na yardımcı oluyor birde
minikaras mirayveannesiii ablacım bugün itibaren kullanacam 1.5 yıldır artık tükendim özelde ki uzman ilk aşamada klomen kullan kullanılma gebe kalan hastalarım var dedi 3 ay sonra sonuç alamazsak rahim filmi çektiririz bende eğer sağlıklıysam neden tedavi olayım ki diyorum
mirayveannesiii minikaras canım ben ilk klomen yazdığında 5 gün kullandım sonra tekrar gittim o ay ve tekrar klomen verdi adetin 3. Günü gel dedi gittim tekrar yumurtaların çatlamış ve her gün ilişkiye gir dedi 2. Ayda hamileymişim 3. Ay öğrendim☺️
mirayveannesiii minikaras ben 2 ayda hamile kaldım canım toplam ve bende 1.5 sene sonra oldu çocuğumuz çok şükür başka bir şeye gerek kalmadan
nese_gocuk mirayveannesiii benimde aynı seninle 1bucuk sene sonra 2.igne de kaldım 364 çıktı adete birgün kala
mucizemibeklerken17 Klomenle olmazsa femara ya da letu tavsiye ederim. Doktorum 15 senedir klomen kullandirmiyorum kiste çeviriyor dedi. Diğer iki ilac daha kaliteli yumurta büyütüyor
minikaras Kızlar inşallah ilk ayda olur diye Ümit ediyorum Allah büyüktür aşılama felan demedi ama bakalım 🤔