mihraveannesii Kızlar internette bu sayfaya denk geldim alışveriş yapan memnun kalan varmı acaba?fiyatları çok uygun güzel şeylerde var ama dolandırılmak istemem😊
Deletedmom623737 mihraveannesii az önce burda birine önerdim 🤭 ben coğu şeyini ordan aldım cok kaliteli
Sultan_20 mihraveannesii canm ben yaptım mağazasında Ankara da zaten evet her bütçeye göre ürün var ben mağazada beğendim ama almamıştım biraz daha bakayım die aynı ürünleri internetten aldım gidememiştim tekrardan gayet 🤩😊
mihraveannesii hunilimom netten mi sipariş verdiniz mağazasından mı kargoyla sorun yaşayan çok kişi varmış sanırım
MelekAlyaM mihraveannesii canım ben eskiden Ankara da oturuyordum arkadaslarımın bebegıne magazasından aldım gayet guzel ürünleri var
hunilimom mihraveannesii netten verdim canım yalan olmasın 1 hafta sürmedi kargo ama kalıp dar geldi benim kızım 2 yaşındaydı tulum 2-3 elbise 3-4 verdim bu yaza olmaz
Minigin_annesi0 mihraveannesii minicity mağazası bizim burda iki tane var (Ankara da) çok güzel uygun fiyatlı ürünleri