Srap Kızlar 24.haftalık buğün doktora gittim suyun çok fazlalaşmış dedi dikkat de ettim ama nasıl fazla olur ki yada suyun fazla olmasına neler sebep olur bilginiz var mı
Esrayel Srap aynısını yengeme demişti hatta sıvı alımını azalt demişti ama yengem hiç umursamadı başka bir doktora göründü öyle bir şey yok dedi
babynil @Srap seker sebep olabilior. Benm gebelik sekerim cikti her seferinde suyu fazlami az mi kontrol edio doktorum
gunessbeste babynil vücudunuza aldığınız suyla bir alakası yok. Genelde gebelik şekeri sebep olur. Şeker idrara çıkmayı arttırır. Anneye fazla gelen şeker bebeğe gönderiliyor bebekte şeker fazla olduğu için tuvalet yaptıkça suyu artıyor.
Srap Mesala meyve tüketimini azaltsam sıvı normale döner mi ki 2 hafta sonra tekrar görmem gerekiyor dedi suyunun fazla olması bebeği de seni de etkiler dedi başka neleri yemeyim yada içmeyim yardım edin kızlar korkuyorum da
gunessbeste Tam tersi şekeri azaltıp beslenmeye dikkat edip bol su alıp yürüyüş yapmak iyi geliyor benimde doktorum ailede şeker genetik olduğu için suyu düzenli kontrol ediyor
Poyrazin_annesi Benım sekerım vardı suyum fazlaydı eger dahada fazla olsaydı suyu çekıcez dedı ama snradan duzeldı suyum
glbhr__ Srap genelde gebelik şekeri olanlarda su fazla oluyormuş yani çevremde duyduğum kadarıyla böyle