kizannesi_1004 Kızlar 38+4üz bugün ya aşırı vajina kemiği ağrılarım oluyor yatakta dönerken, çömelip kalkarken felan bu neyin nesi acaba bilginiz var mı
Nrcn93 kizannesi_1004 38 haftada bnde oleydim yururkn bile oluodum resmn. Ama.gecio mrk etme duzelirsn ins bı kaç güne
kizannesi_1004 Elifinannesi_ sizin bebiş kanala indi mi bizim ki baş aşağı ama kanala inmemis bu ağrılar niye anlamadim :(
Elifinannesi_ kizannesi_1004 Bizim şuan başı tam kanalın önünde yan duruyormuş. Doktorumuz başını çevirse direk doğum pozisyonunu alır dedi. Belim ağrıyor, regl sancısı gibi ağrı çekiyorum günlerdir. 2 cm açılmam var içten içe sızlıyor acıyor. Doğurmak istiyorum artık 🤭
Nilerkanc kizannesi_1004 BEnde 39+2 deyim ayni agrilari yasiyorum ama benimki de inmedi inse de dogursam artik diye bekliyorum 😅
kizannesi_1004 Elifinannesi_ bana ayrintili yerini söylemese de başı aşağıda ama kanala girmemiş squat yap ilişkiyi sıklaştır hurma ye ve böğürtlen çayı iç dedi
kizannesi_1004 Meltemopz normaldir ama yani bu neye delalet acilma felan mi oluyor onu merak ediyorum ben yoksa ağrı gayet normal
Elifinannesi_ kizannesi_1004 Evet canım bana da hurma ye , squat ve yürüyüş yap dedi. Ay işe yarar inşallah da daha fazla bekletmezler
papatya-123 Ben 35+3 batma şeklinde hissediyorum o ağrıları. Bi de bebek iyice baskılamaya başladı. Yarın randevumuz var kanala girmiş mi merak ediyorum
lonelymommy papatya-123 evet çok fazla sorduğumda normal demişti doktorum ama ister istemez zorlanıyor insan merak ediyor