momzilla Kızlar selam 👋🏻 32+0 haftalık gebeyim, bebeğimiz kız. Bugün doktor 37-38 hafta gibi gelir ama bu haftalar erken dedi. Sizce de erken mi bizim hesaplamalarımıza göre erken değil gibi.
_ipekkkkk momzilla Benim doktorum 38 haftada normal dedi 32 haftada kafası çok aşağıda demişti ama 38 gibi doğumlar başlıyor normal bu haftalar demişti şuan 34+4 olduk şükür 🤲🌸✨
Melistosum momzilla erkense ben yandım… 37+6 da sezeryan olacağım doktoruma sordum 38 ile 40 arası sezeryan ideal zaman seninkide 38e denk geliyor zaten dedi. Erken değil bencede
ElfErk momzilla ben de 36 haftadan sonra erken doğuma girmiyor diye biliyorum.. doktorum da öyle demişti 36dan sorna istediği zaman gelebilir diye :)
Asyaayaz1 Erken değilki benim doktorum 36 ve sonrası erken doğum olarak sayılmaz doğuma hazırdır bebek demişti iki çocugumuda 36 da doğum yaptım🤷🏼♀️
Deniiiza momzilla Yarin 37+3de sezeryanla dogum yapacağım doktorum erken olmadığını ideal oldugunu söyledi 37den sonra
Dygrdo15 Ilk doğum 38de oldu 2.doğum 36 da buda tam 35+5 haftada olucak nasipse neye gore erken anlamadım sağlıklıysa bir sorun olmaz bnce
iki_tospik_annesii momzilla Erken degil cnm Bende ilk oglumda 37 +3 doğum yaptım hiç sorun yaşamadım Şuan tekrar hamileyim 35 haftalık ocak 10 da tekrar dpgum yapıcam
momzilla Bi de bebek şuan 2 kilo 300 gram bebeğime de çok iri dedi. Normal doğum olur mu diye sordum çatı muayenesine göre karar vericez dedi. Ne biliyim doktor abartıyo gibi geldi bana. İnşallah Allah normal doğum nasip eder 🙏🏻