elifbzdmr28 _ipekkkkk Valla canım ben daha yedi haftalık hamileyim ama bel ağrım hiç gecmiyo karnım büyüyünce nasıl olacak hiç bilmiyorum senin de büyüdüğü için olabilir tabi
tazeannecik1 _ipekkkkk 15 dk mutfakta ayakta kalayım belim sırtım nasıl ağrıyor anlatamam,31. Haftadayım bazen esneme hareketleri yapıp rahatlıyorum
_ipekkkkk Anneoluyorummmm evet canım hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı sürüyorum ikisi bir arada karışık sürüyorum bol bol 🌸✨
_ipekkkkk elifbzdmr28 Olabilir aklıma geldi acaba karın büyüdüğü için mi diye çünkü yanlarım çatlamış okadar yağ sürdüğüm halde bazen kasık ağrısı oluyor bel ağrısıda olunca acaba sancımı karın mı büyüyor anlamadım 🤷♀️ sorayım dedim 🙄
_ipekkkkk guzelbebegimmmmm Bende 34+4 oldum başladı artık Çok hareketli bebek olsa daha ağrır galiba diye düşünüyorum fazla sakın bebiş rabbim yardımcımız olsun 🤲✨
tazeannecik1 _ipekkkkk Bende genelde yapmıyorum canım ama böyle sırtım falan ağrıyınca bi kaç hareket yapıyorum iyii geliyor ☺️
guzelbebegimmmmm _ipekkkkk bebeğiniz baş aşağı mı acaba? Benim 29 oldum makat geliş. 2 hafta baş aşağıydı ters dönmüş. Çok korkuyorum dönmeyecek diye
nazli-3451 12+7 haftalık gebeyim benim sırtım kasıklarım belim hep ağrıyor valla bulantım da geçmedi 🤮
_ipekkkkk guzelbebegimmmmm benim 26-28 haftadan beri baş aşağı şuan 34+4 olduk hala baş aşağı doktor 32 haftada kafası çok aşağıda demişti bakalm haftaya kontrol var 🙄 Son anda bile dönen varmış kuzum
Duygu0621 _ipekkkkk 30 dan sonra ağrılar çoğalıyor git gide , ben oturur vaziyette duramıyorum bile , ayakta fazla kalamıyorum , bi yere de gidemiyorum böyle olunca sıkıldım iyice uzan uzan 🙄🥺🥺
_ipekkkkk Duygu0621 bende hep oturuyorum sorma 🤦 Yatamıyorum rahatsız ölüyorum sadece gece yatarken yatıyorum 😏