annesinin_beybisi Zrnyrnakyd eczanede bir şampuan var ketoral . eğer uzatmak istiyorsan tavsiye ederim ama 3 ay falan düzenli kulanman lazım baya uzuyor 😊
Asyaveannesi36 Zrnyrnakyd main tail trendyolda saçhane internette var 946 ml düzenli kullanımda hem saçlarımı uzattı hem gürleşirdi çok memnunum
Busra2013 Zrnyrnakyd yok benim onceden dokuluodu ksnsizlii d vitsmini eksikligi vs deniliodu simdi hsmileyim hals dokuluo sma eskisi kdr dgl bide gittim kestim sac yok resmen kafamds☹️
Zrnyrnakyd annesinin_beybisi Asyaveannesi36 Sssna Önerdiğiniz şampuanlara kesinlikle bakıcam saçıma uygun olanı alıp hemen kullanmaya başlıcam inşallah iyi gelir
Sssna Zrnyrnakyd ducray anaphase şampuan. Kesinlikle dökülmeyi durdurup saç çıkarıyor. Daha uygun fiyatlı isterseniz yves Rocher dökülme karşıtı şampuan
sedacelikss Dökülme için kerastase dökülme karşıtı şampuan biraz pahallı ama 5gün kullanıyorsunuz dökülme kesilince bırakıyorsunuz tekrar dökülürse tekrar başlıyorsunuz ben sadece onunla çözdüm. Uzatmak için de loreal professionnel serie expert b6 inforcer.
gozdebbc Zrnyrnakyd Saça çok fazla işlem yaptırmamak gerekiyor sık yıkama .şampuan farketmez bence sultan çıkınca ben uçlarına Argan yağı sürüyorum. Urban carenin dışı mavi spreyi var ondan sıkıom kuruluyorum baya uzadı saçlarım
Busra2013 Anne_N bende auan onu kullanıom benımde azalmıs dokulmeler vs bırazda sac cıkmıs uste yenı yenı