Mercimekgeliyor Merhaba kızlar , şeker yüklemesi yaptıran ya da yaptırmayan arkadaşlardan yardım istiyorum. Çok fazla araştırmadım. Yükleme yaptırıp zarar gören kimse var mı? Doktorlarınız öneriyor mu?
gamzosgamzos Mercimekgeliyor bugun yaptırdım ve 2.gebeligim ikisindede yaptırdım ilk gebeligimde gebelik sekerim vardı bu gebeligimde normal cikti cok şükür Rabbime 😊
Kelebekmadam Mercimekgeliyor hiç bir zararı olmadı doktorum önerdi şekerim çıktı ve bir hafta sonra doğumum var şeker yüzünden erken alıcak bebeğimi
ressamistanne Mercimekgeliyor bugün yaptırdım. Şeker yüklemesi ıyyy diyen korkutan herkese küfrettim 😁 ben normalde çayda kahvede şeker kullanmam. Ama 50 mg çilekli gazoz içtim ve tadı çok güzeldi. Şeker de çıkmadı. Gayet iyiyim. Sadece birazcık tansiyon düşürüyor bence. Ama korkulacak birşey aslaaaaa yok
Didem4957 Mercimekgeliyor benim doktorum başhekimdi şeker tüketiyorsan boşa yaptırma dedi bende yaptırmadım
Mercimekgeliyor @“Didem4957”# Didem4957 bana hiç sormadı doktorum direk şeker yüklemesi yaptır çikolata Dalan yemeye başladım aslında ama yarın yaptıracağım kararsızım biraz da