Deletedmom331
[bilinmeyen] ben girdim dr da bir sıkıntı olmaz girebilirsin demişti
EcemSavas
[bilinmeyen] yüzmek herkesçe öneriliyor. Doğumu kolaylaştırdığını da söyleyenler var. Eğer riskli bir hamilelik geçiriyorsanız ilk 3 ay yasak olabilir. Ama benim doktorum temiz oldugunu gördüğün denize girebilirsin, havuza kesinlikle girme ama denize gir tabiki harika olur demişti🙏🏻 sen de 3 aylık riskli dönemi atlatmışsım için rahat olsun😬
Nazzlii
Merhaba bende 25 haftalık hamileyim hamile olduğumdan beri yaklaşık her gün sabah saatlerinde denize giriyorum hiç korkma gayet sağlıklı şükür ellerimde ayaklarımda çok şişkinlikten oluşmadı hatta yüzdüğüm için bel ağrılarım bile olmuyor
Benay
[bilinmeyen] benim doktorum hem denize hem havuza girebilirsin hamileliğinin tadını çıkar sorun olarak görme onu dedi
Esmmaa
Denizde sıkıntı yok havuz önerilmiyor
Seftali
@[silindi] denizde sorun yok ama havuz da enfeksiyon ihtimali olabiliyor 🙃
Mrvik
Deniz tam aksine şişkinliğine ve hatta bulantılarına bile engel olacak bir şey. Düşük riski olmayanlar için deniz hamilelikteki en iyi egzersizlerden biri
Duygu_k
[bilinmeyen] benim doktorum da deniz havuz serbest iyi gelir yüzmek fırsat buldukça değerlendir demişti. Havuzdan çok daha önce ciddi enfeksiyon kaptığımdan senelerdir girmiyorum girmem de ama deniz bulursam kaçırmam ☺️ Kimseye kulak asma doktorun onaylıyorsa ve evham yapma pişmanlık duyma 😉 hamileyiz biz hasta değiliz sonuçta 😎
Belissima
[bilinmeyen] Valla 7. Ayımı dolduruyorum. Hacızade denizde sık sık girdim bu yaz. Bi sakıncasını görmedim şükür
EdaKnayenkartal
[bilinmeyen] bebeğe nıye zararlı olsun kım diyor onu 🤦🏼♀️ Her denılene inanmayın lütfen doktorunuza güvenin doktorlar yüzün diyor
Saadethkymz
Geçtiğimiz hafta bende denize girdim ama havuza girmedim.Hergun 2defa girdim hemde sknti olmadı 5haftalik hamileydim 😊 doktorum sknti olmaz dedi çok şükür olmadı
Busraszgn
Benim doktorumda denize gir bol bol yüz dedi bende bi gün girebildim sadece ama cikmadim bol bol yüzdüm keske daha çok gidip yüzebilsem 😞
Fatosaksoy
Busraszgn aramızda 3 gün varmış😀 cinsiyetle ilgili birşey dedimi doktorunuz acaba
Beyza0907
Bence çok iyi yapmışsınız. Deniz çok faydalı. Ama havuz olabilecek enfeksiyonlara karsı önerilmiyor.
Dyg34
[bilinmeyen] sıkıntı yok havuz yasak birde su temiz olcak tabi aksıne yuzmek çok rahatlatır insanı
GamzeIleri
[bilinmeyen] benim dr um ilk 3 ay yasakladı vede son 1 ay kala yasaklamıştı 😒 şuan 38 haftalığız şükürler olsun🙏 Hiç girmedim denize,, yazlığımızda 1 ay kaldık sadece izledim ben 😒 hangi haftada olursak olalım enfeksiyon riski çok yüksek deniz ve havuz için . Dikkat et cnm bundan sonra 😉
Tgbabsra
[bilinmeyen] doktor havuza girme denize gir yüz dedi bana en güzel spor dedi
bhdrrabia
[bilinmeyen] bende girmiştim sonrasında enfeksiyon oldu doktpr bidaaha girme dedi
Mus-sak
[bilinmeyen]
3. Gebeliğim Hepsi Yaz Aylarına Denk Geldi Ve Ben Denizden Hiç Çıkmadım Ne Bende Ne Bebeklerimde Bir Sıkıntı Olmadı Çok Şükür , Kaldı Ki En sağlıklı Spor Olarak Bilinir Yüzme Hamileyken Sadece Denizde Olmak Kaydıyla ..
YagizAsyaMom
[bilinmeyen] niye zararlı olsun canım aralıksız 1 ay boyunca her gün 1 er saat saat girdim tatilde. Önemli olan güneş en tepedeyken girme. Yüksek faktörlü güneş kremi kullan. Denize gitmek hem anneye hem bebeğe faydalı. Yüsmrkte bir spor biliyorsun. Ve denizde bebeğin kalp atışı ve oksijen alımı artıyor. Ve anne için de bol bol dinlenme etkisi veriyor. Ben denize girdiğimde o kadar rahattım ki sana anlatamam. Vücudunun rahatladığını hissedeceksin emin ol,🤗