asbehra Kızlar selam adet olacakmış gibi belim ağrıyor iğnem var vurulacağım rahatlamazsan gel dedi doktor ama siz böyle bir sey yaşadınız mı yaşadıysanız doktor ne dedi 😬
Dilara0606 asbehra kuzum ben 20+4 um be hayla adet olacakmışım gibi agrim olur hatta hamile olduğumdan şüphelenirim 😁
Nuuur0 asbehra Ayyy bizde 17+4 olduk ☺️ İnanılmaz belim ağrıyor ve karnımın alt kısmına sancılar girmeye başladı bu hafta. 😏
Semra2535 Ben de yaşadım bu durumu ilk aylarda birkaç ay adet günlerinde adet olacakmışım gibi ağrı oldu şuan 23+5 haftalık hamileyim artık olmuyor benm ağrılarım çok fazla olmadığı için doktora söylemedim zaten sonrasindada geçti şuan daha olmuyor
asbehra Semra2535 aşırı unutkanlık var dün doktorum adet ağrısı gibi ağırlar önemli dedi ve söylemeyi unuttum🙄 hep kan geliyor sanıyorum umarım benim de geçer bir sıkıntı olmaz teşekkür ederim 🤲
Semra2535 Olmaz inşallah ama siz her ihtimale karşı yine doktorunuza söyleyin ben şiddetli olmadığı için söylemedim ve geçti
asbehra Dilara0606 aynen öyle bi kaybım var o yüzden çok korkuyorum rabbim hayırlı ile kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
asbehra Nuuur0 adet ağrısı gibi ağrılarım vardı bugün gittim rahim ağzında açılmam varmış ve bebeğin eşi aşşağıdaymış 😕
Mavistez Benimde 20+1 haftalık olduk ağrım vardı doktor Progestan verdi plesantada aşağıda kalmış düşük olmasın dedi doktor 3gundur ağrım var
asbehra Mavistez bende bugün rahim ağzımda açıklık olduğunu öğrendim benim de bebeğin eşi aşşağıdaymış alltan fitil ve iğne verdi
Mavistez asbehra Cok dikkatli ol elinden geldigince uzan canm bebeğin cinsiyeti ne acaba. Benmde eşi aşağıda doktor kanama açıklık olmasın diye sadece fitil verdi