5+3 hamileyim evde de 1 seneden uzun süredir benimle olan kedim var. Huyu suyu bambaşka bir hayvan. Ton balığı, haşlanmış tavuk, yaş mama, ödül maması ve kuru mama dışında asla bir şey yemez. Yumurta, peynir, salam, sosis hayatta ağzına sürmez. Sinek öldürür orada bırakır onu da ağzına sürmez ki zaten aşıları tam, düzenli bakımları yapılıyor ve aşırı sakin bir kedi. Ben ona laf anlatırsam miyavlar cevap verir, hamile olduğumu ben bilmediğim zaman bile dibimdeydi -normalde hayatta kucağa gelip kendini sevdiren bir kedi değildir çok mesafelidir-. Hiçbir zaman tırmalama huyu olmadı evdeki eşyalara zarar vermedi. Şimdi geleyim asıl konuya ben daha aileme hamile olduğumu söylemedim cuma günü söyleyeceğim ve yapmayacağımı bile bile kediyi gönder muhabbeti yapacaklar. İşte hastalık yaparmış zararlıymış öyleymiş böyleymiş sanki ben onlardan daha çok araştırmamışım gibi çocuğum olacak diye çocuğumu yollamamı isteyecekler. asla göndermeyeceğim o benim ilk göz ağrım ama bu konuda ailemi nasıl başımdan savabilirim? Hamile olup da kedi ile ailesini anlaştırabilen var mı?