Musabnannesi Selam kızlar, sonrasında yarada akıntı vs gibi şeyler oldu mu? Duş alırken nelere dikkat ettiniz?
Kubra112233 Musabnannesi eczanelerde su geçirmeyen bantlar var sezeryan bandı derseniz verirler zaten ben onu yapıştırarak hastaneden çıkıp eve geldiğimde yapmıştım
iremss Musabnannesi su geçirmez bany veya sprey sıkıyolar ertesi gün banyo yapabiliyosnz Dikişte de hiçbir sorn olmadı
belis_4 Musabnannesi doktorum pansumanimi yaptı çıkış verdiği gün. İki gün duş yok dedi. İki gün sonra bantla duş aldım. Sonra hergun pansuman yaptı eşim. Beş gün yine bantliydim. Şu geçirmez bant. Beşinci gün duş aldım banti çıkardık artik. Bantsiz al dedi doktorum
Musabnannesi Bugün 14. Günüm yaramın olduğu yerde ıslaklık vardı tedirgin oldum biraz niye oldu gibisinden olanlardan bilgi almak istedim
Kubra112233 Musabnannesi her eczanede var boy boy. edinin muhakkak zaten doktorlar bi süre sonra açık yıkanmasını öneriyor ama o zamana kadar bu kullanışlı oluyo
Kksll Musabnannesi ben ertesi gün taburcu oldum eve geldiğim akşam duş aldım zaten hastanede dikişe yapıştırdıklarini kaldirmislardi sadece gazlı bez koyun demişti doktorlar duş alırken de bir şey yapitirmadim çıkınca iyice kuruladim üstüne gazlı bez koymuştum.10 gün oldu bir sorun yok çok şükür
Musabnannesi Kksll doktor bir şey koyma banada açık kalsın pişssin dediydi anladım canım teşekkür ederim
Menisa Musabnannesi 3. Gün yaptım ama bantla falan deil açık. Yurt dışında yapıyorlar korkmayın diyorlar daha etken geçer öyle de oldu
Menisa Musabnannesi ama benim dikişler zımbaydı Demir zımba dikişlerim hep dışardaydı korkunç tu geç geçti benimde zaten. Allah yardım etsin inşAllah çok zor
Menisa Musabnannesi benim düşmedi hemşire her gün gelip iki tane iki tane aldı evde 5 gün hastanede kaldım evde 2 sonra geldi aldı öyle baştan başa. Senin neden zımba 🤦♀️